Kamenické práce zahrnují výrobu kuchyňských linek z kamene, výrobu parapetů, schodů, obkladů krbů a další úkony. Výroba a následné zpracování umělého a přírodního kamene, žuly, mramoru, vápence, pískovce a dalších materiálů je vždy na vysoké úrovni.

Dodávka: - přírodní kámen - segmentové obklady - hrubé obklady - zdivo - dlažba

Zakázková výroba, montáž, kamenické práce: - kamenné prvky, obklady koupelen, parapety, kuchyňské desky.

Výroba, montáž a prodej krbů, krbových vložek, kamen a jejich veškerého příslušenství, včetně rozvodů vzduchu. Dále nabízíme služby: - kamenictví - poradnu - projekty na klíč.

Kamenictví, kamenosochařství. Kamenické práce: -sekání a zlacení písma. Výroba a prodej: -pomníky z přírodního kamene, parapety, dlažby. Autodoprava spojená s odvozem.

Těžba, výroba, prodej: - mramor - žula - pískovec. Zpracování přírodního kamene. Výrobky ze štípaného kamene. Výrobky z řezaného kamene.

Kamenické práce: - montáž balustrád, kamenných obkladů - restaurování kamene.

Kamenarstvo Uskutočňovanie stavieb a ich zmien Výroba nekovových minerálnych výrobkov a výrobkov z betónu, sadry a cementu Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živností (veľkoobchod)

Nabízíme služby: -práce s kamenem -vodohospodářské stavby: -zpevňování koryt, břehů, hrází rybníků, zídky, veškeré zděné kamenné prvky, gabiony -opravy splavů, jezů a vyústních objektů na vodních tocích. Zahradní stavby: -realizace zahrad dle našeho návrhu.

Sortiment: -veškerý výrobní sortiment družstva -mramorová a teracová drť -prodej hřbitovních doplňků.

Kamenictví. Zpracování přírodního kamene, výroba, prodej: -schody -parapety -obklady -památníky -náhrobky, urny a vázy -teracové výrobky -sakrální architektura.

Kamenictví - výroba a opravy pomníků - kamenické práce.

Práce, řemeslo: - zedník, zednické - kamenické - sádrokartonářské

Kamenické, kamenosochařské, restaurátorské prace: -výroba a montáže - žulové pomníky, nahrobní doplňky -renovace a opravy starších terasových, žulových, pískovcových a mramorových pomníků -výroba a instalace krbových, parapetních, schodových a pracovních desek ze žuly. Prodej a montáže náhrobních doplňků.

Kamenictví - výroba a montáž nových hrobů - hřbitovní doplňky - pečící kameny.

Práce, řemeslo: - kamenictví - kameník

Kamenictví: - pomníky včetně pomníků pro zvířata - jednohroby a dvojhroby - urnové pomníky - krycí desky - pomníkové doplňky.

Zpracování kamene -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod

Práce: - kamenické - kameník.

Kamenické práce, zpracování kamene: - kamenné obklady, dlažby - pomníky - zahradní architektura - broušení kamene.

Kamenictví - výroba a prodej pomníků - zpracování kamene.

Činnost: - kamenické a stavební práce

KAMENICTVÍ - GRANIT s.r.o. provádí veškeré kamenické práce. Zabýváme se výrobou a montáží pomníků, pomníkových doplňků, parapetů, kuchyňských desek, kamenných schodů a také krbů. Samozřejmostí jsou také opravy a renovace pomníků. Naše kamenictví můžete navštívit na adrese ČSA 341, Hroznětín, okres Karlovy Vary. Práce, řemeslo: - kamenictví, ...

Stavební činnost, práce: - rekonstrukce - zednické práce - rekonstrukce koupelen - obklady, dlažby - kamenické práce

Kamenictví, kamenické práce: - hřbitovní architektura, pomníky - leštění, broušení kamene - sekání, zlacení, stříbření písma.