Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Truhlářství Rozkoš Výroba: -nábytek z lamina -nábytek dýhovaný -nábytek z masivu.

Zakázková výroba: -atypický nábytek -dveře, okna -kuchyně, jídelny -ložnice -předsíně -kanceláře, pracovny.

Truhlářství. Výroba: -postele z masivu -jednolůžka -dvoulůžka -palandy -vyvýšené postele -patra na spaní.

Hlavní činností našeho zemědělského družstva je rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou. Specializujeme se na pěstování obilovin, zejména ječmene, pšenice, potravinářského žita, ovsa a brambor. Živočišná výroba nabízí vepřový i hovězí dobytek včetně produkce mléka. K našim dalším činnostem patří truhlářská a tesařská výroba. Vyrábíme a ...

Výroba, prodej: -nábytek -čalounění -kancelářský nábytek -veřejné prostory -interiéry -židle -otočné, kancelářské -skříňové a stolové systémy.

Zakázková výroba nábytku -kuchyně, kuchyňské linky – nábytek a to jak masív, MDF nebo lamino -doplňky-dvířka, pracovní desky -obývací pokoje, konferenční stoly, obývací, stěny, komody, TV a HI-FI stolky -dětské pokoje, psací stoly, šatní skříně, police, prádelníky -kancelářský nábytek, psací stoly, skříně, kontejnery -koupelny, ...

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - kuchyňské linky na míru - pokojové a obývací stěny - kancelářský nábytek - ložnice - atypický nábytek na míru - vestavěné skříně.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Výroba: -jídelních a konferenčních stolů -vybavení interiérů -nábytkové dílce -masiv, dýha.

Truhlářské práce. Výroba: -ložnice -obývací pokoje -kuchyně -schody -dveře

Služby: -truhlářství -truhlářské práce.

DREDGER s.r.o. je společnost, která se zabývá zemními pracemi a souvisejícími činnostmi. Byla založena v roce 2003 a sídlí v obci Kyselka nedaleko Karlových Varů. Mezi její hlavní obory patří zemní a lesnické práce, demolice, vodohospodářské stavby, kamenické a truhlářské práce, ale také provádění zemních prací v těžko přístupných terénech. ...

Zabýváme se prodejem plastových a hliníkových oken a dveří. Interiérových dveří.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - vestavěné skříně - dveře

Stolařství a truhlářství. Výroba - nábytek na zakázku z masivu i lamina, kříně, komody - kuchyně - schodiště - altány - dveře.

Stolařství. Výroba: - kuchyně - postele - kanceláře - komody - skříně - stoly - botníky - poličky.

Výroba reklamy a velkoformátový tisk. Fotoprodukty. Prezentační systémy. Reklamní předměty. Polepy aut. Truhlářské práce. Výroba ze dřeva: - nábytek - bytové doplňky - městský mobiliář. Zámečnické práce, kovovýroba - městský mobiliář.

Truhlářství, výroba: - dřevěná schodiště - špaletová okna - dřevěné dveře - atypický nábytek.