Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

HECL RADEK s.r.o. - nábytek na míru
Kvalitní a hlavně originální nábytek na míru vám dodá firma HECL RADEK s.r.o. Již 25 let se zabýváme výrobou kuchyní a nábytku na míru té nejvyšší kvality za výborné ceny. Plánujete si pořídit novou kuchyň a nevíte na koho se obrátit. Potom je pro vás tou pravou volbou naše společnost. Naše služby jsou kvalitní a cenově dostupné.
HECL RADEK s.r.o. - nábytek na míru
Nábytek-Bobík Plus s.r.o. je společnost, která se zabývá výrobou, dodávkou a montáží nábytku na míru pro domácnosti, kanceláře, školy a školky. Vyrábíme kvalitní, pevný a řemeslně provedený nábytek z různých materiálů, jako jsou laminátové desky, masivní dřevo, kov nebo sklo. Mezi naše hlavní produkty patří kuchyňské linky, obývací stěny, ...

Výroba kuchyňských linek a vestavěných skříní na zakázku.

Truhlářské práce. Výroba: -nábytek a dřevěné doplňky do bytu.

Hledáte-li spolehlivého partnera pro vaše potřeby v oblasti CNC strojů a horizontálních vyvrtávaček, jste na správném místě. Společnost RETOS VARNSDORF s.r.o. nabízí širokou škálu produktů a služeb v této oblasti, a to jak pro domácí, tak pro zahraniční zákazníky. Naše společnost má dlouholeté zkušenosti a tradici v oboru, a to jak v oblasti ...

Zakázkové truhlářství - výroba industriálního nábytku, interiérových dveří, vinylových a dřevěných podlah, teras a další

Společnost Truhlářství Krob je firma, která se zabývá zakázkovou výrobou nábytku a dalšího sortimentu ze dřeva. Nabízíme kuchyňské linky, vestavěné skříně, kancelářský nábytek, postele a další doplňky a nábytek na míru. Prodáváme a montujeme dveře a obložky.

100wood se zaměřuje na zakázky na míru ze dřeva do interiérů i exteriérů. Společnost vyrobí pro Vaši domácnost schody, nábytek, kuchyně a podlahy a na zahradě Vám postaví pergolu, chatku, vrata a mnoho dalšího. Výrobu poskytuje i podnikatelským subjektům.

Truhlářství. Výroba - dveře, vrata - dřevostavby - zahradní nábytek - posedy a přístřešky pro zvěř - orientační tabule pro mapy a cyklostezky.

Hledáte kvalitní a originální nábytek na míru? Chcete si zútulnit svůj domov nebo kancelář? Pak jste na správném místě! Jsme shorttime s.r.o., profesionální firma, která se zabývá výrobou interiérového nábytku. Nabízíme vám široký sortiment produktů, které splní vaše přání a potřeby. Ať už hledáte kuchyňské linky, skříně, postele, komody, ...

Pertalan s.r.o. se zaměřuje na truhlářské práce a výrobu dřevěného nábytku.

Práce, výroba: -truhlářství -zakázková výroba -kuchyně -interiéry -starožitný nábytek.

Výroba, práce: -truhlářské -dřevovýroba -výstavba a rekonstrukce střech -výroba pergol

Výroba, montáž: -lamelové dveře -shrnovací lamelové dveře pro sprchové kouty a vany. Dodávka, montáž, obchodní činnost: -žaluzie venkovní, vnitřní -rolety venkovní -silikonové těsnění -sítě (síť) proti hmyzu na okna a dveře. Stolařství, truhlářství: -výroba vchodové dveře nábytek -kuchyňské linky. Práce čalounické: -čalounění ...

Výroba, montáž: -nábytek (vestavěné skříně) -kuchyňské linky + spotřebiče -kancelářský nábytek materiál lamino, dřevo, masiv -dveře, obložkové zárubně -obložení -dřevěné schodiště -zábradlí -bytové doplňky -police -garnýže -podlahy -ploty.

Truhlářství, dřevovýroba: - zákázková výroba, - renovace bytových interiérů, - průmyslové interiéry, - tradiční a rustikální nábytek.

Výroba, prodej: - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - vestavěné skříně.

Truhlářské práce Výroba - kuchyně - nábytek (postele, skříně, knihovny, ...)

Naše firma se zabývá truhlářskými a tesařskými pracemi. Vyrábíme dřevěný nábytek, zahradní nábytek, zahradní domky, krovy a pergoly. Truhlářské práce: - dřevěný nábytek - zahradní nábytek - zahradní domky - pergoly - krovy. Dřevařská výroba.

Práce, výroba: -kuchyňské dvířka z masivu -truhlářství -zakázková výroba -okna, eurookna, vitríny, zimní zahrady -dveře vchodové, interiérové, zasouvací, obloukové -podlahy plovoucí, masivní, laminátové -dělící příčky -obklady stěn, sloupy a stropy -schodiště samostatné, lepené na beton, kov. Konstrukci -soustružené zábradlí, apod.

Truhlářství a tesařství výroba: -eurookna-dveře -vnitřní dveře. -nábytek Stavební truhlářství.

Stavební a nábytkové stolařství. Výroba nábytku na zakázku: -stavebně truhlářská -tesařská -stolařská.