Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Stolařství. Dřevovýroba, zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky, kuchyně - interiéry. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlařské.

Zakázková výroba: - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné dveře - vnitřní, venkovní - nábytek - vestavné skříně - ložnice - obývací a dětské pokoje. Nábytek na míru: - vybavení interiérů, kanceláří, pracoven, ordinací, obchodů, kadeřnictví. Práce: - stolařské, truhlářské.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - ložnice, postele - skříně - obývací stěny

Michal Goněc zajistí truhlářské práce: - vestavné skříně - kuchyňské linky - postele - vchodové dveře.

Včelařská farma - výroba a prodej medu. Stolařství - výroba úlů a včelařských potřeb.

Truhlářství. Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyňské linky - vybavení koupelny - předsíně - dětské pokoje - vestavěné skříně - věšákové stěny - kancelářský nábytek - atypický nábytek na míru.

Dodávka a montáž kuchyní, kuchyňských linek, vestavěných skříní, dveří, podlah. Truhlářské práce.

Truhlářské, stolařské práce. Výroba: - nábytek na míru - kuchyňské linky - vestavěné skříně - postele - komody - zahradní domky - pergoly.

Dřevovýroba, výroba, prodej: - nábytek na zakázku - doplňkový nábytek, věšáky - psací stoly - jednací, psací stoly - skříně, skříň - kompletní vybavení interiérů, kanceláří (židle, čalouněný nábytek, koberce) - kuchyňské linky, kuchyně s vestavnými spotřebiči. Poradenství, služba: - bytový architekt. Řemeslnické práce: - ...

Petr Šigut je stolař, který poskytuje zakázkovou výrobu nábytku.

Kompletní realizace interiéru - truhlářská výroba - nábytek na míru - kuchyně, kuchyňský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek do prodejen a kanceláří - vestavné skříně.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba nábytku, prodej, dodávka: - interiéry, nábytek - šatny - koupelny - kuchyně - dětské a obývací pokoje - bytové doplňky - ložnice - dodávka včetně spotřebičů.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Stolařství. Výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně - schodiště - dveře - pergoly.

Petr Kováč provádí: - montáže nábytku - obklady stěn - pokládka laminátových, dřevěných podlah.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - dětské a obývací stěny - interiérové vybavení - bytové doplňky.

Truhlářství. Výroba, prodej: - výroba na zakázku - nábytek z masivu i lamina - kuchyňské linky - dětský nábytek - dveře, postele, vestané skříně, stoly - altány, pergoly, přístřešky - boudy pro psa, dřevěné ploty, schody, zábradlí - dekorace.

Truhlářství, stolařství. Výroba, dodávka, montáž: - kuchyně na míru - dveře, schody, zárubně - nábytek na míru - stoly, židle - ložnice - obývací pokoje - vestavěné (vestavné) skříně -plovouci podlahy pokládka -montaz oblozek + dveri -odvoz dovoz.

Výroba, dřevovýroba, stolařství: - kuchyňské linky - i návrhy a montáže - kancelářský nábytek - interiéry - vestavěný nábytek, skříně - dětské pokoje - solitérní nábytek.

Stavební truhlářství Výroba - kuchyně truhlářské práce Výroba (truhlářské práce) - nábytek - obývací stěny

Stolařství. Výroba: - nábytek - schodiště - dveře - postele - zahradní nábytek.

Stolařství. Výroba: -kuchyně - skříně - dveře - zábradlí - schodiště - nábytek a interiéry na míru.

Společnost DEVAN Interier s.r.o. se specializuje na přípravu a realizací zakázek jak pro soukromý sektor, tak i pro stavební společnosti. Zajišťujeme práce v exteriéru - konstrukční obklady budov i venkovní prvky. Vytvoříme Vám návrh a dodáváme veškerý interiérový nábytek a vybavení budov, hotelů, restaurací a kanceláří.

Společnost STRAKOŠ nábytek s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej nábytku do domácností, firem, restaurací a hotelů. Jedná se zejména o židle, jídelní sestavy, ale i kuchyňské linky, postele a zahradní nábytek.