Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Přípravné stavební práce: - zemní a výkopové práce - terénní úpravy.

Práce: - zemní, výkopové práce - lešenářské práce - bourací, demoliční práce, demolice - stavebně řemeslné práce.

Demolice a příprava staveniště

Práce: - přípravné stavební práce - zemní i výkopové práce - terénní úpravy. Montáže, dodávka v oblasti stavebních a inženýrských sítí. Projektová činnost v investiční výstavbě.

Výroba: -betonové tvárnice -betonové směsi (včetně dopravy) -tvárnice nosná -příčkovka -betonová cihla -šalovací tvárnice-bednění koncové, dělené -betonová dlažba -zahradní obrubníky -plotové podezdívkové dílce -plotové sloupky -svahovky -žlabovky -komínovky -stropní nosníky -stropní vložky. Stavební práce: -zemní ...

Topenářské práce Zemní práce Vodoinstalatérské práce Čištění - kanalizace

Nákladní autodoprava - přeprava sypkých materiálů cisternovými vozidly - do 3, 5t Likvidace - odpady Obchodní činnost Demolice Drobné zemní práce a terénní úpravy - stroje UNC 060, smykový nakladač, TATRA T815 Přípravy staveb

Služby: -zemní práce -demolice -terénní úpravy -zimní údržba.

Provádíme zemní a výkopové práce jako jsou výkopy základů, terenní úpravy, zahrnování, přípravné práce pro stavby, výkopy inženýrských sítí.

Služby: - stavby na klíč - rekonstrukce - tepelná izolace fasád - výroba a doprava betonové směsi - klempířské, tesařské a vodoinstalatérské práce - zemní práce.

Služby-řemesla: -stavební práce -stavby na klíč -rekonstrukce objektů -sanace objektů -statické zajištění objektů -štukatérské práce -zateplování budov -sádrokartony a podhledy -zemní práce -pilařská výroba -truhlářství -tesařství -zámečnictví -klempířství -autoopravna -vnitrostátní doprava.

Činnost: - stavební práce - nový výstavba - rekonstruce - stavební dozor - přípravné stavební práce. Prodej: - stavební laserové měřící přístroje

Stavební práce: -kamenné a betonové zádlažby včetně dodávky materiálu -klempířské -pokrývačské -tesařské -malířské, natěračské -zednické -výškové -elektroinstalační -zemní práce, 2 traktorbagry, 2 malé pásové bagry, nakladač se spirálovým vrtákem -vodoinstalatérské a topenářské práce -pozink, plast, měď -plynoinstalatérské ...

Zateplování budov Demolice Zemní práce Kompletní stavební činnost - stavby na klíč - rekonstrukce

Nákladní autodoprava: - písek - zeminy - štěrk - kamenné drtě. Malířské práce. Zateplovací systémy. Prodej: - plastová okna. Sádrokartonářské práce. Zemní práce. Obkladačské a dlaždičské práce. Výstavba: - rodinné domy. Zednické práce. Zhotovení fasád objektů.

Stavba, rekonstrukce: -betonové a pletivové ploty. Poradenství a konzultace staveb. Bourací práce. Výstavba, rekonstrukce: -betonové zdi. Výkopové práce. Pokládka, rekonstrukce: -ploché a zámkové dlažby -obrubníky -palisády. Velkoobchod a maloobchod s betonovými výrobky.

Půjčovna: - kontejnery. Zemní a výkopové práce: -terénní úpravy -rovnání a svahování terénu -demolice objektů -výstavba spevněných ploch.

Práce: -ekologická likvidace autovraků, odpadů -zemní práce -odvodňování stavenišť -technická rekultivace -bourání, úklidové práce -montáž, demontáž ocelových konstrukcí -práce s jeřábem.

Služby: -demontážní práce -silážní žlaby -panelová hnojiště -panelové plochy a cesty -velkokapacitní seníky a sklady tvořené ocelovou konstrukcí, plechovým, hliníkovým opláštěním. Nabídka: -demontované silážní žlaby a jejich části -panelové prvky -silniční panely všech rozměrů.

Služby: -komplexní služby v oboru nakládání s odpady -demoliční, těžební a zemní práce -pronájem nákladních vozidel a stavebních strojů (bagrů, minibagrů).

Elektroinstalační práce: Dodávka a montáž: -kuchyně. Zateplovací práce. Zemní a výkopové práce. Obkladačské práce. Kompletní stavební činnost: -výstavba RD. Zednické práce. Vodoinstalační práce.

Výroba: -betonová ražená dlažba PRESSBETON. Stavební práce: -kompletní stavební činnost -zemní práce středního rozsahu (K162 menší Bělorus) -rekonstrukce parovodů a kotelen -zdravotní instalace a topení -zateplování -zemní práce -rekonstrukce, půdní vestavby.

STAVEBNÍ PRÁCE: -výstavba rodinných domů na klíč -výstavba, rekonstrukce, modernizace, opravy průmyslových objektů -zemní a výkopové práce -zakládání staveb s dodávkou a montáží inženýrských sítí -dokončovací práce při výstavbě rodinných domů ( ploty, brány, podezdívky, terenní úpravy ) -rekonstrukce koupelen -rekonstrukce bytů ...

Stavební firma: -novostavby -rekonstrukce -fasády -zateplování -zemní práce -doprava materiálu a veškeré ostatní stavební práce -půjčujeme lešení, kontejnery, výtahy a stavební mechanizaci.

Služby: -zemní práce -protlaky pod komunikacemi -vrtací práce -veškeré práce s minibagrem.