Kovářství není řemeslem minulosti. Moderní kovářské práce dokážou vykouzlit nádherné výrobky, a to jak v případě ručního, tak v případě strojního kování. Umělecké, klasické, zápustkové či jiné druhy kování patří mezi základní způsoby tváření kovů i dnes.

Zednictví Kovářství, podkovářství Zámečnictví, nástrojářství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Pokrývačství, tesařství

Výroba: -ploty -mříže -brány - křídlové, posuvné, bez pohonu, s pohonem -zábradlí -svítidla -nářadí ke krbům a udírnám -restaurování zámků -kovaný autorský nábytek -závěsy dveří.

Rodinná firma Václav Kaizr se sídlem v Kladně se již od roku 1990 zabývá činností v oblasti kovovýroby. V rámci našich služeb se specializujeme především na výrobu a montáž ocelových konstrukcí, zámečnické práce, klempířské práce, umělecké kovářství a prodej vlastních výrobků. Současně se zabýváme také prodejem hutního materiálu. Jsme držiteli ...

Filip Březka se zaměřuje na zámečnické a kovářské práce a servis.

Služby, výroba: -umělecké kovářství.

Umělecký kovář a restaurátor - restaurátorství s licencí MK.

Zabývá se vyráběním schodišť, zábradlí, ale také kovářskou výrobou jiných kovářských produktů. Na trhu působím již od roku 1997 a mé dlouhodobé zkušenosti se odvíjí na kvalitě práce. Každé objednávce od klienta věnuji náležitou péči, aby výsledná práce splňovala veškeré klientovy představy a požadavky. Dodací lhůta je většinou do 4 týdnů od ...

Metalurgie a kovárenství - výroba: - zápustkové výkovky tvářené za tepla pod tlakem - tepelné zpracování (normalizace, zušlechtění, žíhání naměkko, rozpouštěcí žíhání) - výroba speciálního nářadí pro tváření za tepla. Výkovky pro: - automobilový, zemědělský, zdravotní a zbrojní průmysl.

Konstrukce, vývoj, výroba, kovovýroba, strojírenská výroba: - zápustkové výkovky - výlisky - nárazníky, tažné háky, šroubovky, táhlová ústrojí (pro nákladní a osobní kolejová vozidla, lokomotivy). Kovárna. Lisovna. Mechanické opracování. Tepelné zpracování. Tryskání. Svařování. Povrchové úpravy. Další kontakty: - 556472702 obchodní ...

Kovovýroba. Řemeslnické práce: - zámečnické - kovoobráběčské - soustružnické - frézařské - kovářské.

Zámečnictví Smolinka Kroměříž vyrábí a montuje standardní i atypické výrobky ze železa i oceli. Zámečnické práce: - zakázkové výrobky ze železa a oceli - vrata, brány, schody, ploty, mříže, přístřešky, zábradlí - ocelové konstrukce. Klempířské práce - výrobky z materiálů měď, titanzinek, pozink. Kovářské práce - na prodej ...

Umělecké kovářství, restaurátorství, nožířství, výroba z nerezu, zámečnictví.

Kovárna VIVA je jedna z nejmodernějších kováren střední Evropy. Výroba: - zápustkové výkovky z legovaných, mikrolegovaných, uhlíkových a konstrukčních ocelí.

Výroba: -kované mříže, vrata -krbové nářadí -bytové doplňky -vývěsní štíty -znaky firem, písmena (z barevných kovů). Oprava, restaurování: -historické -slohové -kovářské.

Práce: -kovářské -kované zábradlí, ploty, brány, mříže, krbové nářadí, kliky, štítky, panty, židle, stolky, vývěsní štíty a mnoho dalšího. Ostříme: -krumpáče, motyky, sekery, klíny na dřevo atd. Provádíme: -různé opravy včetně podkování koní.

Prima Officina, s.r.o. se zaměřuje na truhlářství, kovářství a realizuje interiéry, dveře, okna a mříže.

Kovářství, výroba: - stavební a nábytkové kování - mříže, brány, oplocení - firemní štíty - zahradní nábytek

Kovářská výroba uměleckého charakteru výroba: - mříže, brány, oplocení, firemní štíty, krbové příslušenství, sakrální předměty, písmo, repliky historických zbraní, zábradlí, svítidla, kovaný nábytek.

Služby: -umělecké kovářství.

Ruční zpacování kovů klasickými dobovými technologiemi. Práce v oboru uměleckého kovářství - staré kovářské technologie a postupy. Kovotepecké práce do mědi a ocelových plechů. Restaurátorské práce - spolupráce s památkáři, projektanty, architekty . Zámečnické práce. Poradensví. Dodávka výrobků včetně povrchové úpravy, montáže po celé ...

Kovářství. Zámečnictví. Výroba: - dekorativní, celokovový, ručně vyráběný nábytek - brány - křídlové i pojezdové - kovové ploty - ochranné i okrasné mříže - schodiště, zábradí - zbraně. Vše je v kovaném i v zámečnickém provedení, nebo kombinace se dřevem či Lexanem. Renovace a rekonstrukce.

Služby: -opravy silničních, nákladních vozů -provádění technických kontrol -opravy motorů a převodovek -opravy startérů a alternátorů -svářečské, kovárenské, zámečnické práce.