Nástrojářské služby zahrnují soustružení, řezání, frézování, měření, broušení, ostření a jiné úkony. Součástí služeb je i výroba nástrojů potřebných ve výrobě a průmyslu, jako je měřící technika, střižné nástroje, vrtací zařízení a ohýbací nástroje.

Zámečnictví, nástrojářství. Provádění svářečských prací metodou TIG a MMA.

Technologie tváření kovů, vývoj, konstrukce, výroba, dodávka, vývoz, export: -tvářecí stroje (lisy) -tváření (lisování) za studena na postupových automatech (autodíly) -nástroje pro tváření (i pro příčné klínové válcování) -lisovací nástroje.

Zámečnictví, nástrojářství. Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. Vodoinstalatérství, topenářství.

Zámečnictví, nástrojářství Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Velkoobchod a maloobchod -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin

Zámečnictví, nástrojářství.

Výroba, prodej, služby: -zámečnictví, nástrojářství, vodo, topo, obráběčství.

Zámečnictví, nástrojářství.

Prodej: - nástroje pro obrábění otvorů, vrtání i zpětné zahlubování Výroba: - závitové frézy i očka a závitová měřidla. Nabídka: - nástroje pro zhotovení vnitřních šestihranů a jiných tvarů na CNC soustruzích a frézkách. Specializace: - zahlubování stupňovitými nástroji a dokončování otvorů.

Práce, služby: -zámečnictví -nástrojářství -instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, -elektronických a telekomunikačních zařízení -velkoobchod a maloobchod -montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Zámečnictví, nástrojářství. Vodoinstalatérství, topenářství. Výroba, projekce: - ocelové konstrukce, sila a zásobníky. Montáže, dodávka: - technologické celky - pláštění a konstrukce střech průmyslových budov.

Zámečnictví, strojní zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. SOS-zámečník. Brno zámečnická pohotovost NONSTOP. Služby: - nouzové otevírání dveří v případě zabouchnutí či ztráty klíčů - renovace dveří po napadení - montáže bezpečnostních dveří - montáže bezpečnostních systémů ATRA - výměna dveří, zámků - otevřeme ...

Prodej: -obráběcí nástroje -pilové kotouče -hoblovací nože -předřezávací kotouče -zakázková výroba fréz -ostření a výroba nástrojů pro dřevoobráběcí stroje a kovoobráběcí stroje -broušení nástrojů -výroba stopkových fréz

Výroba a opravy forem pro PUR hmot Konstrukce forem, přípravků a zařízení na zpracování PUR hmot.

Zámečnictví, nástrojářství Specializovaný maloobchod.

Společnost zavádí ISO 9001. Výroba: -modely pro slévání kovů -kokily -jaderníky -a jejich obrábění na CNC frézkách, -odlévání modelů i z pryskyřic: -formy pro lisování plastů -metoda CAD- CAM při výrobě modelů. Modely pro slévání těchto materiálů: -šedá litina -tvárná litina -ocel uhlíková, legovaná, slitiny ...

Zámečnické a nástrojářské práce.

Služby: -leštění kovové formy, kovová forma až do zrcadlového lesku, zrcadlový lesk -ruční leštění -nástrojářství, nástrojárna.

Služby: -kovoobrábění -kovovýroba -nástrojářství.

CNC soustružení a kovoobrábění. Výroba a ostření speciálních nástrojů. Prodej nástrojů pro: -závitování -frézování -vrtání -broušení -VBD -upínací nářadí.

Výroba: -nástroje pro ohýbání trubek -součásti pro rotační ohýbačky trubek -trny -vyhlazovače -nástrojové sady -nástrojové sady patrové a formované -nástrojové sady pro speciální tvary trubek a profilů.

Strojírenství. Nástrojárna, nářaďovna: -výroba forem pro plastové a pryžové výrobky -lisovací nástroje -obrábění kovů na CNC strojích.

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA: - výroba zboží z plastů, lisování, vstřikování, zpracování plastů - konstrukční činnost, výroba forem, nástrojárna - drobné plastové díly ( do 120g ) - díly ke sprchovým koutům - díly k osvětlení - díly pro elektrotechniku a speciální elektroniku - různá těsnění - krabičky - zahrádkářské, zahradnické potřeby ...

Výroba: -modely -dřevěné -epoxidové -kovomodely -odlitky -opracování.

Tváření plechů lisováním. Technologie plošného tváření. Nabídka řešení od vývoje technologie a konstrukce až po dodávky odzkoušených nástrojů.