Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Pekařství - bistro Křižákovi provozuje pekárnu včetně eshopu.

Alegria Natur s.r.o. poskytuje ubytování v apartmánech se zahradou, bazénem a posezením a provozuje vinný sklípek.

Kavárna s nabídkou dortů, zákusků a dalších sladkých pochutin.

Milan Rohony provozuje ubytování a restauraci na koupališti.

Miroslav Horyna provozuje stánek s rychlým občerstvením.

Hotel. Ubytování: -30 luxusních pokojů apartmá s terasou, -SAT TV, minibar, trezor, klimatizace a WI-FI internet -restaurace s vlastní vinotékou -hlídané podzemní garáže. Pořádání: -svatba, firemní večírek, oslava.

Simona Pyrochtová provozuje restauraci se zahrádkou.

Hotel, restaurace, jezdecký areál. Služby: -ubytování -hotel -restaurace -jezdecká škola, akademie -ustájení koní -pořádání závodů.

Provozujeme bistro s pizzou, kebabem, saláty a hotovými jídly dle denní nabídky ve městě Kladno. Zajišťujeme rozvoz po Kladně zdarma.

Moderní hotel. Luxusní ubytování. Možnost oslav, svateb, firemních večírků či meetingů v útrobách této historické budovy. Restaurace. Máme tankové pivo. Připravujeme kvalitní jídlo z lokálních surovin. Zajišťujeme catering.

Zrekonstruovaná pivnice a restaurace, cca 15 min chůze z centra města, nebo z Květné zahrady. Denní menu.

Jsme koktejlový bar v centru Prahy, na jednom z nejkrásnějších míst hlavního města. Nabízíme jak drinky, tak velký výběr jídel. Máme v nabídce přes dvacet druhů mojito drinků. Přijďte k nám posedět, pobavit se s přáteli, u nás je o zábavu vždy postaráno.

Tříhvězdičkový Hotel La Rosa poskytuje ubytování v pokojích, které jsou prostorné, vkusně zařízené a plné pohodlí. Součástí hotelu je i restaurace.

TREBENO s.r.o. provozuje radniční restauraci.

Řeznictví a uzenářství

OLV spol. s r.o. provozuje Restauraci Wings, která se zaměřuje na kvalitní italskou pizzu a poskytuje cateringové služby pro různé akce.

David Stehlík provozuje restauraci s denním menu, možností oslav, akcí a večírků.

Vladimír Plichta provozuje Bowling Sport Bar s bohatým jídelním lístkem i denním menu.

Střední odborná škola energetická a stavební, Obchodní akademie a Střední zdravotnická škola jak již napovídá její název poskytuje svým studentům komplexní středoškolské vzdělání v mnoha zajímavých oborech. Našim žákům nabízíme jak maturitní tak i učební obory. Je to například bezpečnost a ochrana obyvatel, mechanik elektronik, strojník požární ...

Výrobou a prodejem kvalitních a především chutných pekařských a cukrářských produktů se zabývá společnost EXPRES, spol. s r.o. V našem širokém sortimentu výrobků, které jsou výhradně z kvalitních a čerstvých surovin naleznete chleba, rohlíky, housky, pletýnky, buchty, koláče, koblihy, obložené bagety, chlebíčky, zákusky, záviny či vánočky. ...

Hotel Trinity Ubytování: - luxusní hotel v centru města - pokoje - 5x nadstandartní pokoj, 2x apartmán, 5/1, 20/2 - restaurace, kavárna, lobby bar - salonky.

Motorest Zádveřice. Klimatizovaná nekuřácká restaurace s dětským koutkem Kapacita 55 osob a salónek s videoprojekcí 45 osob. Poctivá domácí kuchyň. Výběr ze 4 druhů poledního menu. Zajistíme catering pro soukromé oslavy, svatby. K dispozici zdarma WiFi připojení. Točená zmrzlina - denně 10-19h.-jen v měsících květen-září.

Zdeňka Nováčková provozuje bufet s rychlým občerstvením.