Ochutnejte nabídku zelených čajů, bílých a černých čajů, červených a dodatečně fermentovaných Pu erh čajů v příjemném a uklidňujícím prostředí čajovny. Užijte si posezení s relaxační hudbou a vychutnejte si vodní dýmku v různých příchutích.

Hotel ***, ubytování ve tříhvězdičkovém hotelu. Ubytování v Jizerských horách, ideální pro školy v přírodě, sportovní kluby, firemní akce, večírky, svatby, rauty, školení, konference apod. Sál konferenční s mnohostranným využitím, s plátnem a dataprojektorem - ozvučení - možnost discoték. V areálu je k dispozici posilovna, sauna, ...

Kavárna nabízí velký výběr kávy českou kuchyni a příjmné posezení.

Čajovna - kapacita 60 osob - zahrada 250 osob - možnost pořádání koncertů, výstav, besed, přednášek

Pohostinství: -rychlé občerstvení,bufet.

Bufet, kantýna, jídelna: - stravování.

Restaurace: - kapacita 80 míst - příjemné posezení u vchodu do ZOO - teplá a studená kuchyně - švédské stoly - polední menu - zákusky - zimní posezení u krbu - letní zahrádka - salonek pro 40-50 osob - svatební hostiny, promoce, narozeninové oslavy, třídní srazy, firemní večírky, školení.

Hostinec, pohostinství: -westernový saloon Na Šenku. Stravování: -restaurace -pořádání rodinných oslav, svateb.

Asijské bistro. Stravování: -restaurace -jídelna -asijská kuchyně.

Catering: -kompletní zabezpečení dodávek občerstvení do 300 osob ve vašich prostorách -rauty,bankety,firemní oslavy,svatby, promoce -zapůjčení gastronomického servisu včetně banketního. Provozovna: Queen Restaurant I. P. Pavlova 63a, Olomouc

Pohostinství: -pizzerie,pizzeria: -pizza -těstoviny -steaky vepřové,hovězí -saláty -letní zahrádka -night club. Diskotéka v pátek,sobotu.

Pohostinství,restaurace: -pivnice -vinárna -letní zahrada -bar* s programem. Nabídka: -teplá jídla -minutky Ubytování

Cukrárna. Prodej: -cukrářské výrobky -dorty -zákusky apod.