Ochutnejte nabídku zelených čajů, bílých a černých čajů, červených a dodatečně fermentovaných Pu erh čajů v příjemném a uklidňujícím prostředí čajovny. Užijte si posezení s relaxační hudbou a vychutnejte si vodní dýmku v různých příchutích.

Čajovna Kavárna Kurzy - jóga Umělecké občanské Sdružení Sdružení PRO volnočasové aktivity PRO děti a mládež Kurzy - spontánní malování - jasnozření, intuice, channeling - pravidelné kurzy a semináře Poradna PRO zdravý život

Aromatéka, čajovna. Pohostinství: -čajovna. Prodej: -čaje zelené, černé, ovocné, bylinné, porcované, sypané, léčivé -vitamíny -potravinové doplňky -aromatické oleje -potřeby pro aromaterapii -keramika -kameny -textil z Indie -dárky, upomínkové předměty. Služby: -léčebné rehabilitace -rehabilitační cvičení -masáže.

Pohostinství: -restaurace,pizzeria (pizzerie): -pizza 43 druhů,tyčinky -těstoviny,saláty -zmrzlinové poháry -kapacita 45 osob.

Kategorie: -ubytovna pro dělníky s celoročním ubytování: -5 pokojů - celkem 15 lůžek. Pohostinství: -hostinec,restaurace -závodní stravování: -hotová jídla.

Pohostinství: -hostinec,restaurace,hospoda.

Nabídka polévek, teplých bezmasých jídel ze sóji a zeleniny, ovocných salátů a indického chleba.

Pohostinství: -restaurace TYROL - u Zámku -restaurace LIMPOPO - u sezónního vstupu do ZOO.

- pohostinství - restaurace - hostinec - pivnice

- Motorest - Pohostinství - Studená kuchyně - Teplá kuchyně

Sportovní areál Kart Třebíč: -motokáry, 6 strojů -bar, příjemná obsluha, teplé i studené nápoje, něco na zub -fitness, zařízená posilovna pro zdokonalení Vašeho těla -spinning -solária. Služby pronájem: -celé dráhy -pořádání firemních večírku, rautů, školení, oslav a párty. -dispozici bar a 42 místa k posezení. Motokárová ...

Cukrárna s posezením: -letní provoz po-pá 9-19 so,ne 13-19 -zimní provoz (od 1.10.2005-31.3.2006) po-pá 11-18 so,ne 13-18.

Restaurace: -stravování -ubytování. Autodoprava: -mezinárodní kamionová.

Ubytování: -10 chatek /srubů/ -travnatá plocha pro 100 karavanů, s elektrickou přípojkou -hlavní objekt: -společné WC, sprchy, společenská místnost s televizí Složení pokojů: -sruby dvoupokojové 9-10 lůžek -chatky 5-6 lůžek -plocha pro 60 karavanů. Kategorie: -kemp a autocamping s ubytováním ...

Čajovna, nabídka: -piterie -bohatá nabídka čajů -orientálně laděné prostředí, pěkné a tiché prostředí -vodní dýmky -knihy o čaji -koncerty. Maloobchod, prodej: -čaj*, sypané čaje, čisté čaje -čajová keramika, nádobí, porcelán. Internetový obchod. Čajový klub: -volné sdružení přátel čaje.

Restaurace a čajovna. -kapacita zahrádky 43 osob, -kapacira restaurace 42 osob -restaurace zařízena ve středověkém keltském stylu s původními středověkémi zdmi, středověkou studnou na zahrádce, vodopádem a jezírkem s lekníny. -romantické posezení při svíčkách -široká nabídka keltských specialit. Každý den menu. tel.:739368595- p. ...