Jídelny nabízejí možnost, jak se pestře a levně stravovat. Poskytují svým strávníkům cenově výhodné obědové menu, možnost rozvozu obědů i rychlé občerstvení. Vybrat si můžete z teplých jídel, salátů, polévek, dezertů, baget i jídel tradiční české kuchyně.

Výroba a prodej a distribuce masa a uzenin: -saláty -chlebíčky -obložené mísy -bagety -uzenářské a cukrářské výrobky -výrobky teplé kuchyně. Další služby: -závodní stravování -party servis -rauty s obsluhou a programem -doprava k odběratelům -svatby, jubilea.

Základní škola, mateřská škola, školní družina, školní jídelna.

Prodej, vlastní výroba: - saláty: - zeleninové - lahůdkové - rybí - vegetariánské - ovocné - grilovaná kuřata - smažené rybí filé - sojové a drůbeží karbanátky - nápoje Vlastní jídelna.

Zpracujeme pro Vás podnikatelské záměry i projekty. Řešení financování. Vyřízení úvěrů podnikatelských i hypotečních pro právnické i fyzické osoby u bankovních ústavů včetně zvýhodněných záruk od ČMZRB pro rok 2015/2016. Na podporu malých firem do 50 zaměstanců nabízíme program Záruk k provozním i investičním úvěrům u ČMZRB a.s. bez ...

Stylová Valašská restaurace. Stravování. Jídelna - 70 míst. Pivnice - 50 míst. Myslivecký salonek - 12 míst. Krb, na kterém se často připravuje specialita zakladatele - Valašské ražničí. Venkovní posezení - 30 míst. Bohatý výběr místních specialit. Pořádání soukromých akcí (svatby, oslavy výročí, firemní akce, atd.).

Služby: - závodní stravování - rozvoz, dovoz obědů pro firmy - pořádání firemních, rodinných a společenských akcí.

Vývařovna. Výroba: -teplá, chlazená jídla. -závodní stravování.

Domov pro seniroy. Jídelna: -rozvoz jídla. Prádelna.

Závodní stravování, jídelna Rozvoz jídla

Zajišťování závodního stravování, restauračního stravování, doplňkového prodeje zboží a cateringových služeb.

Jídelna - kapacita 30 míst: - zdravá jídla - 5 druhů vegetariánského menu a jedno jídlo masové - kombinace jídel s sebou. Zajišťujeme rozvoz jídel v Holešově a okolí do 10 km. Jídelníček na www.vegoska.cz . Maloobchod, prodej: -vegetariánská jídla -zdravá výživa: -celozrnné pečivo, zákusky, saláty, obložené housky -chlazené ...

Jídelna u Lávky. Bistro GUSTO, rozvoz jídel.

Jídelna, stravování, restaurace. Cukrářská výroba, rozvoz jídel.

Školní jídelna Provozovna Kollárova tel.: 605 345 166