Stravování na cestách nejčastěji zajišťují motoresty. Rychlé občerství, tradiční česká jídla i zahraniční pokrmy a to včetně kvalitních nápojů, které na dlouhých cestách určitě osvěží a nabijí řidiče i posádku energií. Některé motoresty nabízí i ubytování.

Zpravodajský server internetového deníku Opavského regionu. Další: - Arma Club - Na rybníčku 626/1, Opava - tel: 553 684 602, 774 669 000 - e-mail: info@armaclub.cz - www.armaclub.cz - restaurace.

Restaurace: - mexické speciality - italská kuchyně - podnikové večírky - svatební hostiny - srazy abiturientů - rozvodové oslavy.

Restaurace: -široký sortiment nápojů a skvělých pokrmů za příznivé ceny -salonek k uspořádání různých soukromých akcí, oslav, firemních večírků a pod.

Mexická restaurace. Restaurace Hacienda Mexicana: -mexická restaurace s atypickým interiérem a středoamerickými specialitami -americké suroviny a koření -hudba středoamerická salza.

Motorest - kapacita 90 míst - možnost pořádání společenských akcí

Poutní dům Svatý Hostýn. Tři poutní domy. Kategorie ubytování: -celoroční ubytování v poutních domech (Svatý Hostýn): -kapacita 160 lůžek celkem. Pohostinství: -restaurace v poutním domě č.2: tel.: 608381134.

Pohostinství: -restaurace, kavárna: -denní menu -minutky -kapacita 30 osob -možnost pořádání soukromé oslavy.

Restaurace: - stravování. Pořádání: - rodinné oslavy - jubilea, svatby, promoce, smuteční hostiny, stužkovací a maturitní večírky, školní srazy, firemní a jiné společenské akce. V areálu je otevřeno: - beach volejbalové centrum s bazénem - provozní doba hřiště: Po - Pá 14 - 20, So - Ne 10 - 20.

Pohostinství. Hospoda. Restaurace.

Penzion leží v podhůří Javorníků a Beskyd. Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Vlastní restaurace - možnost polopenze. Složení pokojů: -celková kapacita 38 lůžek: -2 dvoulůžkové a 8 čtyřlůžkových pokojů -sociální zařízení je na chodbě. Zvýhodněné cenové relace na podzimní ozdravné pobyty dětí. Vybavenost ...

Pohostinství: - restaurace. Služby: - pořádání: - svatební hostiny - oslavy, párty.

Restaurace, pohostinství: - stravování.

Restaurace: - stravování - společenské akce, svatby, hostiny - sál, salonek.

Kategorie: -hotel*** ve stylu zemědělské usedlosti s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -hlavní budova: -15 dvoulůžkových,sprcha,WC s možností přistýlky -2 čtyřlůžkové apartmány. Vybavení pokojů: -televize,ústřední topení. Vybavení objektu: -restaurace 50 míst -vinárna 40 míst -zahradní terasa 25 míst -salonek 20 ...