Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Restaurace Rest-Gril U Janka s bowlingem ve Frýdku-Místku.

Barbora Pačesová provozuje restauraci a motel Hana - ubytování ve 12 pokojích s Wi-Fi a restauraci s českou tradiční kuchyní. Každý pokoj má sociální zařízení, lednici a balkon nebo terasu.

Jiřina Bláhová provozuje restauraci s možností oslav, večírků, svateb, karaoke a zajištění cateringových služeb.

Pokud hledáte útulné a cenově dostupné ubytování v srdci Jizerských hor, nechte se zlákat Penzionem Sněženka. Tento nově zrekonstruovaný penzion s hospůdkou vám nabízí komfortní pokoje s vlastní koupelnou, Wi-Fi a satelitní TV, příjemnou restauraci s evropskou kuchyní, saunu, dětské hřiště. Penzion poskytuje svým hostům pohodlné ubytování v ...

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Obchodní činnost -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej výjma činností uvedených v § 3 a v přílohách 1 - 3 živnostenského zákona -Práce stavebními ...

Restaurace a kavárna. Regionální kuchyně. Vepřové speciality z masa z vlastního chovu. Bezbariérový vstup.

Marie Polehlová provozuje restauraci s denním menu a zajišťuje cateringové služby.

Milan Rohony provozuje ubytování a restauraci na koupališti.

Hotel. Ubytování: -30 luxusních pokojů apartmá s terasou, -SAT TV, minibar, trezor, klimatizace a WI-FI internet -restaurace s vlastní vinotékou -hlídané podzemní garáže. Pořádání: -svatba, firemní večírek, oslava.

Simona Pyrochtová provozuje restauraci se zahrádkou.

Hotel, restaurace, jezdecký areál. Služby: -ubytování -hotel -restaurace -jezdecká škola, akademie -ustájení koní -pořádání závodů.

Moderní hotel. Luxusní ubytování. Možnost oslav, svateb, firemních večírků či meetingů v útrobách této historické budovy. Restaurace. Máme tankové pivo. Připravujeme kvalitní jídlo z lokálních surovin. Zajišťujeme catering.

Zrekonstruovaná pivnice a restaurace, cca 15 min chůze z centra města, nebo z Květné zahrady. Denní menu.

Tříhvězdičkový Hotel La Rosa poskytuje ubytování v pokojích, které jsou prostorné, vkusně zařízené a plné pohodlí. Součástí hotelu je i restaurace.

TREBENO s.r.o. provozuje radniční restauraci.

Řeznictví a uzenářství

OLV spol. s r.o. provozuje Restauraci Wings, která se zaměřuje na kvalitní italskou pizzu a poskytuje cateringové služby pro různé akce.

David Stehlík provozuje restauraci s denním menu, možností oslav, akcí a večírků.

Vladimír Plichta provozuje Bowling Sport Bar s bohatým jídelním lístkem i denním menu.

Hotel Trinity Ubytování: - luxusní hotel v centru města - pokoje - 5x nadstandartní pokoj, 2x apartmán, 5/1, 20/2 - restaurace, kavárna, lobby bar - salonky.

Motorest Zádveřice. Klimatizovaná nekuřácká restaurace s dětským koutkem Kapacita 55 osob a salónek s videoprojekcí 45 osob. Poctivá domácí kuchyň. Výběr ze 4 druhů poledního menu. Zajistíme catering pro soukromé oslavy, svatby. K dispozici zdarma WiFi připojení. Točená zmrzlina - denně 10-19h.-jen v měsících květen-září.

Hotel Zlatá Hvězda na náměstí v Litomyšli Vám poskytne ubytování v komfortních pokojích, které jsou jednolůžkové, dvoulůžkové či rodinné třílůžkové a dále také v luxusních apartmánech. K pobytu můžete využít některý z našich pobytových balíčků. Pronajímá konferenční prostory prostory pro konání kongresů nebo firemních akcí. Navštívit můžete také ...

Restaurace: -kapacita 80 -denní menu - 4 druhy -letní terasa - 50 míst -zimní zahrada - 24 míst -vinný sklípek 40 míst -možnost pořádání oslav, svateb v salonku Ubytování v penzionu: -5x dvoulůžkový pokoj -2x apartmán -ubytování se snídaní.