Rychlé občerstvení nabízí bohatou a cenově dostupnou nabídku chuťovek a pokrmů určených na okamžitou konzumaci. V nabídce nechybí hot dogy, hamburgery, cheeseburgery, smažené sýry v housce, párky v rohlíku, tortilly, bagety, kebab, pizzy a další pokrmy.

Služby: - restaurace - rychlé občerstvení

Bistro se zabývá výrobou a prodejem rychlého občerstvení, specialit jako pizza, gyros, calzone, baklava.

Bistro: - snídaně, obědy - večeře, sendviče - domácí zákusky

Pneuservis, opravy, výměny, přezouvání: -pneumatiky: -pro osobní i nákladní vozidla, traktory, motocykly. Prodej: -pneumatik, disků. AUTOBISTRO -pr.doba: po-pá 8-21, so 15-22.

Naše firma zajišťuje rychlé pojízdné a mobilní občerstvení na celé řadě kulturních, sportovních a výstavávních akcí včetně oslav měst a obcí. K tomuto účelu máme tři speciálně upravené cateringové vozy s rychlým občerstvením, která jsou vybaveny chladící technikou a výčepním zařízením.Občerstvení zajistíme jak na menších akcích, tak na akcích ...

Občerstvení: - hamburgery - dětské, sýrové - kyblíky, brutily

Na severním okraji jižních Čech, asi kilometr od města Milevska, stojí na samotě pod hrází stejnojmenného rybníka Vášův mlýn. Je jedním z mlýnů na Milevském potoce, pravostranném přítoku říčky Smutné, která ústí v Bechyni do Lužnice. Služby: - ubytování - sportovní rybolov - občerstvení

Bistro: - čerstvé jídlo za pár minut - polévky, teplé a studené sendviče - burrito, trhané maso, saláty.

Bistro: - obložené chlebíčky - jednohubky - obložené mísy - zeleninové saláty - plněné bagety a pečivo - zákusky a minidortíky - polední menu - teplá jídla v době oběda.

KOSKY rekreační areál: - chatky - sruby - apartmán - restaurace s ohništěm a grilem

Občerstvení U Kozla poblíž brněnské přehrady. Najdete nás hned vedle parkoviště poblíž zastávky autobusu a parníků Kozí horka. Společenské a firemní akce do 20 lidí. Možnost ubytování pro dvě osoby.

Pizza u Horský: - stánek rychlého občerstvení

Rychlé občerstvení skiareál Větrov - občerstvení u lyžařského vleku.

Činnost: - rychlé občerstvení - grilovaná kuřata

Hotel. Ubytování - kapacita 35 míst. Luxusní apartmány, pokoje s kuchyňkou. Možnost snídaní. Kavárna Slávia - tel.: 732578455. Bistro. Vyhřívané lampy na venkovní zahrádce. Pronájem prostor pro pořádání soukromých akcí. Rauty, catering. WiFi zdarma. Parkování ve střeženém uzavřeném areálu.