Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

ESKO-T s.r.o. - komplexní nakládání s odpady
Firma ESKO-T s.r.o. je společností, která se zabývá komplexními službami v oblasti odpadového hospodářství. Zaměřujeme se zejména na svoz, likvidaci a zneškodňování komunálního, tříděného, problémového a nebezpečného odpadu. Provozujeme několik sběrných dvorů a poskytujeme rovněž poradenství v oboru odpadového hospodářství.
ESKO-T s.r.o. - komplexní nakládání s odpady
Zpracování hliníkových odpadů a výroba hliníkových slitin.

Pokud hledáte spolehlivou a profesionální firmu, která se postará o vaše potrubní a kanalizační systémy, neváhejte a obraťte se na společnost Antonín Bláha. Máme dlouholeté zkušenosti a nabízíme vysokou kvalitu služeb v oblasti čištění a desinfekce potrubí, kanalizací, dešťových a okapových obvodů a říms. Používáme moderní technologie a ...

Služby: - převoz, třídění, lisování a zpracování veškerých recyklovatelných surovin.

Služby: -svoz domovního odpadu -údržba zeleně -údržba veřejného osvětlení -čištení komunikací a prostranství -autodoprava -prodej písku a drtí - tepelné hospodářství.

Dodávka fotovoltaických panelů pro různé typy střech - taškovou střechu, trapézovou, falcovanou i plochou střechu. Dodáváme i systém komponentů pro uchycování.

HANTÁLY a.s. Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Svoz odpadů, skládkování odpadů, separace odpadu, drcení suti, sběrný dvůr, zametání, kompostárna. Silniční motorová doprava nákladní. Kontejnerová doprava a pronájem kontejnerů v okresech Břeclav, Hodonín, Hustopeče u Brna Nakládání a svoz odpadu a likvidace komunálního ...

Společnost Šafíci s.r.o. zajišťuje poradenské služby v oblasti ekologie (vodní hospodářství, odpadové hospodářství, BOZP..)

Služby: - svoz, likvidace odpadů - výkup odpadu - autovrakoviště

Odpadové hospodářství: - čištění kanalizací - práce sacím bagrem - ekologické zneškodňování odpadů - čištění nádrží a jímek - sběr a odvoz nebezpečných odpadů - nakládání s nebezpečnými odpady - revize a monitoring kanalizací.

Global Recycling, a.s. jako, moderní společnost, si zakládá na ochraně životního prostředí. Cílem je úplný proces recyklace.

Komplexní převzetí odpadové hospodářství. Poradenství v oblasti ekologie. Evidence odpady: -komunální odpad -ostatní a nebezpečný odhad. -pronájem kontejnerů. Demolice objektů, demoliční práce.

V oblasti odpadového hospodářství se naše společnost pohybuje již více jak 25 let. Naše firma byla založena v roce 1993 se zaměřením na regeneraci použitých ředidel, rozpouštědel, trichloru a perchloru. Nyní máme přes tisícovky zákazníků z různých oborů a velikostí. Pomáháme Vám s likvidací odpadů, především nebezpečných a snažíme se, aby ...

VIP DEFENSE s.r.o. poskytuje rozsáhlou škálu služeb, provádí bezpečnostní služby, nakládání s odpady, výroba GMP+, poradenství týkající se školení a kurzů.

Služby: - vypracování průkazu energetické náročnosti - projekty Nová zelená úsporám - zjišťujeme informace o nemovitostech před koupí, prodejem

Technické služby, příspěvková organizace obce Šenov u Nového Jičína. Služby: - sběr, třídění odpadů a jejich zneškodňování - údržba majetku obce - úklidové služby - údržba veřejné zeleně - opravy vozovek a chodníků.

Služby: -ekologie -likvidace odpadů -certifikace ISO -odborný zástupce pro přepravu nebezpečných věcí ADR, RID -analýzy odpadních vod -měření emisí.

Nakládání s odpady. Svoz separovaného odpadu. Sběr, třídění, zneškodňování odpadů. Doprava - kontejnery. Prodej - kontejnery, plastové popelnice. Pronájem plastových kontejnerů. Sběrný dvůr.

Výkup železa a barevných kovů od občanů i firem. Sběrna karoxo vykupuje železo, měď, hliník, mosaz, nerez, olovo, zinek, autobaterie, elektromotory.

Ekologická likvidace vozidel. Vaše vysloužilé, nepojízdné auto zlikvidujeme ekologicky a podle platné legislativy. Protokol o likvidaci vystavíme ihned při převzetí. Odvoz od vás je na naše náklady. Vy nic neplatíte, naopak my od vás vozidlo vykoupíme. Jsme zavedená firma se seriózním přístupem, vstřícným jednáním a dvacetiletou historií.

Stroje na svařování a zpracování plastů: - extrudery, ohýbačky, horkovzdušné pistole, pravítka, polyfuzní svářečky. Výroba a prodej svařovací dráty z polypropylenu a polyethylenu. Recyklace plastů.

Firma Kovošrot Kubík s.r.o. se sídlem v Areálu bývalé Zbrojovky Vsetín vykupuje a zpracovává všechny druhy železných i neželezných kovů a druhotných surovin. Zároveň se specializuje na ekologickou likvidaci autovraků a vozidel i výkup kovového odpadu a elektroodpadu.

Výkup a sběr surovin. Tryskání a pískování kovových povrchů. Autodoprava.

V SERVIS - INSTALACE s.r.o. je společnost, která se zabývá čištěním kanalizace a odpadů, instalatérskými a topenářskými pracemi, kamerovým průzkumem kanalizace, bezvýkopovými opravami kanalizace a pronájmem minidumperu. Společnost V SERVIS - INSTALACE s.r.o. nabízí svým zákazníkům rychlé a kvalitní řešení problémů s ucpanými nebo prasklými ...

Ekolikvid - Ekologická likvidace aut Odtah a ekologická likvidace vozidel všech značek a typů po celém Moravskoslezském kraji. Výkup vozidel v jakémkoliv stavu, barevných kovů (měď, mosaz, hliník, zinek, olovo, cín a veškeré tvrdokovy) a katalyzátorů.

Likvidace vozidel po celé České Republice s odtahem ZDARMA, protokolem od státem oprávněné firmy IČO: 06864066, IČZ: CZE00995, ZÚJ: 575569 HoVik s.r.o.) a odměnou za auta zajímavá na náhradní díly. Ekologická likvidace aut a výkup vozidel po celé České Republice.