Outsourcing šetří peníze i čas. Nechat si externě zpracovat reklamu, webové stránky, marketingové strategie, účetnictví, vedení počítačových sítí, řízení obchodních procesů nebo třeba spediční a logistické služby je moderní a zcela bezproblémové řešení.

Služby: - outsourcing administrativních a podpůrných činností

Stlužby - IT podpora - outsourcing - správa sítí různých platforem a operačních systémů - kurzy, školení programvání, MICROSOFT a další.

Vývoj, návrhy řešení, realizace: -obchodní software DATEC s dodáním kompletního vybavení pro automatizaci prodeje zboží - externí správa informačních technologií. Prodej, servis: -kopírovací stroje, duplikátory, tiskárny a faxy. Outsourcing.

Ofigo, s.r.o. založí pro vás novou společnost i virtuální sídlo. Seriózně, rychle a za férovou cenu. Vše vyřídíte online, administrativu a návštěvu úřadů můžete nechat na nich. Spokojení klienti nám na Facebooku, Googlu a Seznamu vystavili přes 680 výborných referencí.

Služby pro zdravotnická zařízení: Administrativní servis pro zdravotníky Převody lékařských praxí na SRO - vše od přípravy provozních řádů, veškerý styk s úřady až po převod smluvních vztahů se ZP Prodeje a oceňování lékařských praxí Bezpečnost práce a PO pro ambulance - kompletní povinná dokumentace, hodnocení rizik, kategorizace práce, ...

Automatizace regesních testů aplikací. Vývoj nástroje GUI MASTER a QAceGen

Společnost Exinco s.r.o. se zaměřuje na vývoj v oblasti strojírenských technologií, predikci, uplatnění v praxi a na výzkum a vývoj HI-TECH.

PatentOn Group s.r.o.poskytují obchodní, inženýrskou a zprostředkovatelskou činnost, poradenství v oblasti ochraně duševního zdraví. Provádí v této oblasti semináře a školení, zabývá se ochrannými známkami a psaní rešerší.

Reklamní agentura. Služby: -v oblasti reklamy, marketingu: -prostorová 3D reklamy z polystyrenu -polepy do exteriéru a interiéru -grafické návrhy - loga, tiskoviny, katalogy ... . Řezání polystyrenu.

Činnost: - vývoj, implementace a podpora vlastního informačního systému FIS - outsourcing

Poskytnutí sídla firmy v Praze, virtuální kanceláře, prodej a založení společnosti nabízí svým klientům společnost Central Office, s.r.o. Poskytneme Vám obchodní adresu nebo sídlo firmy pro Vaši společnost. Budeme za Vás přijímat poštu či Vám zajistíme kancelářské služby. Na našem sídle funguje sekretariát, který zabezpečuje správu a evidenci ...

Tvorba firemních webových stránek a aplikací, specialista na redakční a publikační systém Wordpress, outsourcing, internetový marketing, vývoj software na zakázku

Služby BOZP Provádíme outsourcing včetně kompletního zajištění služeb v oblasti BOZP, tak i např. jednorázová odborná školení.

Společnost PROFIREMNÍ SERVIS s.r.o. se zaměřuje na odkup a likvidace firem, odkup a správu pohledávek a bezpečnostní práce.

Správa počítačových sítí, serverů. IP telefonie. Outsourcing.

Služby - dotační poradenství - financování projektů - realizace výběrového řízení - stavební dozor a koordinátor BOZP.

Vyřízení dotace Zelená úsporám. Rychlé dotace na zateplení.

Společnost zaměřená na řešení speciálních projektů v oblasti řízení lidských zdrojů. HR OUTSOURCING (OUTSOURCING PERSONÁLNÍCH ČINNOSTÍ) - servis v jakékoli oblasti řízení lidských zdrojů - vhodný převážně pro společnosti, kde by stavba vlastního personálního oddělení byla finančně a časově náročná a u společností, které vstupují na trh a ...

Pracovní poradenství. Outsourcing. Outplacement. Headhunting.

Služby - servis, analýzy tiskového výkonu - návrhy tiskového prostředí - prodej IT techniky - dodávky spotřebního materiálu - outsourcing.

Mezinárodní organizace zajišťující zahraniční studium a stáže včetně financování. Realizace projektů humanitárního, vzdělávacího nebo kulturního zaměření a výměnných pobytů. Poskytoval mezinárodních stipendií.

Poskytujeme: - konzultační služby - systémová integrace

Konzultační společnost zaměřená na poskytování informací o dovozu a vývozu z Číny.