Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

MgA. Jana Mifková provozuje dámské, pánské a dětské vlasové studio, ve svém kadeřnictví se zaměřuje na střih, barvení, melírovaní, masáž hlavy a společenské účesy.

Kadeřnictví Jindřich Denko - dámské, pánské i dětské kadeřnictví. Péče o vaše vlasy, založená na kvalitních kosmetických přípravcích SCREEN Hair Care.

Kadeřnictví - stříhání, barvení a prodlužování vlasů.

Studio Bellissimo nabízí komplexní služby spojené s Vaší krásou a relaxem. Kromě skvělých kadeřnických, kosmetických a nehtových služeb, nabízíme i velice příjemné jednání a poradenství. Služby studia: - pánské a dámské kadeřnictví, dětské stříhání, prodlužování vlasů, svatební účesy - prodlužování vlasů metodou keratin za tepla - ...

Zuzana Ujčíková provozuje kadeřnictví, zaměřuje se na dámské, pánské i dětské stříhání, barvení, melírování a mnoho dalšího.

Služby: - kadeřnictví Provozovna: Frýdek-Místek, Hluboká 60

Lenka Syrová se zaměřuje na : Masáže u klientů Holičství, kadernictví

Hana Votoupalová prozuje dámské, pánské i dětské kadeřnictví.

Provozujeme kadeřnictví s dlouholetou praxí a zkušenostmi. Nabízíme kadeřnické služby a poskytujeme poradenství v oblasti vlasové péče.

Kadeřnické služby - stříhání - barvení - melírování - prodlužování a zahušťování vlasů