Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Leona Hanáková provozuje dámské a pánské kadeřnictví, zaměřuje se na stříhání, styling, barvení, melírování a tvorbu účesů.

Lenka Ryšánková provozuje dámské a pánské kadeřnictví, zaměřuje se na stříhání, barvení, melírování a tvorbu společenských účesů.

Kateřina Kaňová provozuje kadeřnictví a zaměřuje se také na kosmetiku.

Lucie Rešková provozuje kadeřnictví a provádí dámský i pánský střih, barvení, účesy a masáže hlavy.

TOP vlasová specialistka Neustále sleduji nejnovější módní trendy, účastním se výstav a kadeřnických soutěží. V uvolněně přátelské atmosféře v našem vlasovém studiu pak nebývá problém spojit představy klientek či klientů o novém účesu s reálnými možnostmi a aktuálními trendy. A výsledek, který mě nejvíce těší? To je, když vidím, že díky novému ...

Služby: kadeřnické -narovnávání vlasů -svatební účesy -společenské účesy -práce výhradně s vlasovou kosmetikou Wella Prodej: -vlasová kosmetika WELLA.

Jan Světlík provozuje kadeřnictví a prodává vlasovou kosmetiku.

Kadeřnictví. - kadeřnické služby - kosmetické služby

Služby: Kadeřnické -barvení vlasů -stříhání -prodlužování vlasů Vizážistické: -líčení svatební (kompletní příprava nevěsty na svatbu) -denní -večerní -fotomake-up Kosmetické -ošetření pleti -ultrazvukové čištění pleti -prodlužování řas -analýza pleti - KIN Analyser MAGNIFIER MACHINE -Prodej bižuterie -Dárkové balíčky ...

Služby: - pánské, dámské, dětské kadeřnictví - vlasová kosmetika SUBRINA

Kadeřnictví. Služby: -kadeřnické.

Holičství: -stříhání bez objednání.

Služby: -kadeřnictví -holičství -moderní účesy pro každou příležitost -melíry, kombinované melíry včetně barevných odstínů -přelivy, barvení a odbarvení -regenerace vlasů (zábaly) -foukanou, vodovou ondulaci -různé druhy účesů -stříhání pánské, dámské i dětské -společenské a svatební účesy -vlasové poradenství -prodej vlasové kosmetiky ...

Kadeřnictví najdete v centru Třebíče, funguje od roku 2004. Orientuje se na dámské účesy, vítáni ale jsou i muži a děti. Pracovní doba závisí na požadavcích klientů, běžné jsou i pracovní soboty, kdy kadeřnice připravují svatební účesy.

Kadeřnictví. Služby: -veškeré kadeřnické úkony u žen, mužů i dětí: -stříhání -barvení, odbarvování -preparace (trvalá) -vodová ondulace -masáže, zábaly vlasů -prodej přípravků vlasové kosmetiky .