Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Kadeřnické studio. Kadeřnické služby: - dámské i pánské kreativní střihy - barvení, melírování - mořský keratin - ondulace - společenské a svatební účesy.

Jsme tu pro Vás již od roku 2001. Samotné solární studio vzniklo dokonce o několik let dříve. Neustálým rozšiřováním služeb dnes poskytujeme širokou škálu v oblasti péče o tělo, od hlavy až k patě. Naší největší devízou je provoz solárií. Nabízíme jak solária na ležení, tak na stání. K relaxaci a odpočinku poslouží kosmetický salón, kde pracují s ...

Nové pánské, dámské a dětské kadeřnictví v centru města Slaný. Jsme nástupci kladenského kadeřnictví RENY, které působilo od roku 1991.

Petra Kalová provozuje dámské, pánské a dětské kadeřnictví a prodává vlasovou kosmetiku.

Moderní kadeřnický salón s orientací na nejnovější trendy. Nabízím osobní přístup a profesionální servis podložený mnoha certifikáty. Objednejte se pomocí online rezervaci hned teď.

Jitka Nečasová provozuje dámské, pánské a dětské kadeřnictví a prodává vlasovou kosmetiku.

Monika Nahalková provozuje dámské, pánské a dětské kadeřnictví.

Provozování solárií Pedikúra, manikúra

Manikúra -Nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Rita Feldmanová provozuje dámské, pánské a dětské kadeřnictví.

Kadeřnice prodej kosmetiky Farmasi prodej potravinových doplňků Farmasi poradenství.

-Poskytování služeb pro osobní hygienu a služeb souvisejících s péčí o vzhled osob Pedikúra, manikúra

Služby: -kadeřnictví -kosmetika -manikůra, pedikůra