Personální agentury vám pomohou najít ideální pracovní místo. Agentura vás bude informovat o volných pracovních místech, vyvíjet vaši kariéru, pomáhat vám ve změně zaměstnavatele a získat lepší pracovní místo. Najít práci tímto způsobem nebude problémem.

CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Nemáte čas hledat nové zaměstnance? Potom se neváhejte obrátit na naši firmu, která se zaměřuje na personální služby. Naší specializací je zajišťování pracovníku v oblasti nástrojářství a strojírenství. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a můžeme Vám zaručit ty nejlepší služby. Sídlíme na adrese Hetlín 10, okres Kutná Hora.
CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Pracovní a personální­ agentura - zprostředkovávání zaměstnanců.

Kovovýroba - zámečnické práce - obrábění - svařování. Personální agentura - zprostředkování zaměstnání v Mladé Boleslavi.

Společnost CREDIT CZECH s.r.o. : - komplexní služby v oblasti pracovního poradenství - work agency, outsorcing, recruiment, brigáda, brigádníci, brigády, studentský servis, personalistika, job, burza práce, pohovory, krátkodobá pracovní výpomoc, dlouhodobá pracovní výpomoc, nábor, pracovní leasing, consulting

Mezi činnosti společnost JOHUR s.r.o. patří povrchové úpravy kovů, strojírenské práce, úklidové služby a provozujeme také agenturu práce. V těchto oblastech Vám můžeme nabídnou široké spektrum služeb a prací. Sídlíme ve městě Vysoké Mýto, okres Ústí nad Orlicí. Povrchové úpravy kovů: - pískování suché - chemické odlakování, provádíme ...

Personální agentura. Výběr zaměstnanců pro firmy.

Personální a poradenská agentura.

Služby - personální poradenství, nábor a zapojení nových zaměstnanců do firem - pořádáme školení a odborná setkání - kurzy pro firmy.

Společnost EUROPA Union Service a.s. působí v oblasti personálního poradenství již řadu let. Zabýváme se vyhledáváním vhodných kandidátů na požadované pozice, nabízíme služeby spojené s personální politikou a nově také firemní účetnictví s daňovým poradenstvím. Zaměřujeme se na zabezpečení lidských zdrojů v oblastech průmyslu, řízení či obchodu a ...

Činnost: - komplexní řešení v oblasti náboru lidských zdrojů a personálního poradenství Pobočka: Uhelná 160/24 500 03 Hradec Králové tel.: 499 599 861

Pracovní a úklidová agentura - zajištění stavebních pracovníků, brigádníků - kompletní úklidové služby, pravidelné a jednorázové úklidy firem, kanceláří a domácností.

Služby: - personální poradenství - personální audity - nábor klíčových zaměstnanců.

Činnost: - vzdělávací, konzultační a personální agentura

Služby: - personální agentura v oboru právo

Agentura práce - zprostředkování zaměstnání - pracovní agentura - personální agentura - nabídka volných pracovních míst.

Služby: - provoz internetového portálu volných pracovních pozic.