Personální agentury vám pomohou najít ideální pracovní místo. Agentura vás bude informovat o volných pracovních místech, vyvíjet vaši kariéru, pomáhat vám ve změně zaměstnavatele a získat lepší pracovní místo. Najít práci tímto způsobem nebude problémem.

CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Nemáte čas hledat nové zaměstnance? Potom se neváhejte obrátit na naši firmu, která se zaměřuje na personální služby. Naší specializací je zajišťování pracovníku v oblasti nástrojářství a strojírenství. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a můžeme Vám zaručit ty nejlepší služby. Sídlíme na adrese Hetlín 10, okres Kutná Hora.
CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
WOLIP s.r.o. je personální a poradenská agentura a poskytuje služby v oblasti HR marketingu.

Personální firma. Služby: -dodávky prací a výkonů pro výrobní společnosti v České a Slovenské republice -specializujeme se na práce v potravinářském, elektrotechnickém a automobilovém průmyslu.

Jobs Contact Personal je personální agentura

Personální poradenství a osobní rozvoj: - personální společnost, jejíž business core je nábor a výběr vhodných zaměstnanců pro různé typy společností, zaměřujeme se především na pozice středního a vyššího managementu.

-Zprostředkování obchodu a služeb

Jsme pracovní agentura s dlouholetou tradicí, která nabízí širokou nabídku pracovních pozic, spolehlivé personální poradenství a zprostředkování kmenových i agenturních zaměstnanců.

MAIKOLETTA s.r.o. provozuje personální agenturu se specializací na dělnické pozice pro oblast Blanka, Brna, Olomouce a Prostějova.

Naše firma je stabilní personální agentura zaměřená nejen na kvalifikované technické obory. Těšíme se na úspěšnou spolupráci

Boroleos s.r.o. je personální agentura zaměřující se na personální management, zajišťování náboru, uzavírání smluv a na mzdové účetnictví.

Vzdělávací a poradenské služby. Agentura práce.

Nabízíme zprostředkování práce v České republice včetně zajištění ubytování. Slovenské tel. číslo 00421 948 000 457

Společnost Expres práce s.r.o. je pracovní agentura.

Personální agentura, pracovní agentura: -pomoc při výběru zaměstnání zprostředkování práce -výběr specializovaných pracovníků středního a vrcholového managementu -diskrétní přímé vyhledávání (executive search) -výběrová řízení na klíč. Schopným lidem zajišťujeme odpovídající uplatnění.

Komfort agentura práce je česká personální agentura se sídlem v Ostravě, nabízí zprostředkování práce nejen v MSK kraji, ale celé České republice. Služby poskytuje nejen jednotlivcům ale i firmám.

Personální agentura: - nabídka zaměstnání.

Personální agentura hledající zaměstnance vyšších pracovních zařazení. Našimi klienty jsou velké nadnárodní společnosti i ryze České firmy.

Stavební společnost, stavební práce, stavebnictví. Kompletní stavby na klíč. Rekonstrukce staveb, stavby a rodiných domů, rodinné domy, dům. Montáž ocelové konstrukce, opláštění hal. Výkopové a zemní práce. Distribuce a montáž hlinikové okna, okno, oken a dveří, dveře. Personální agentura.

Randstad HR Solutions s.r.o. je personální agentura zaměřující se na hledání nové práce pro uchazeče nebo zaměstnanců pro zaměstnavatele.

Práce: -volné výrobně kapacity -zprostředkovaní zaměstnaní -nástrojářské -lakýrnické -svářečské -obráběčské

Personálně poradenská činnost: -personální audit, - audit efektivnosti systému řízení firmy - sestavování systémů hodnocení a motivace zaměstnanců - manažerské vzdělávání, komplexní psychodiagnostika.