Internetové připojení lze dnes zajistit téměř kdekoliv. Můžete si zvolit bezdrátové Wi-Fi připojení, ISDN telefonní připojení nebo vysokorychlostní připojení pomocí technologie ADSL. Rychlost připojení se udává v Mbps a ovlivňuje výši měsíčního poplatku.

Společnost BAZ Internet s.r.o. nabízí internetové a televizní služby.

Chytré bydlení s.r.o. se zaměřuje na instalace a správu internetu a sítí v domácnostech a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a provozuje e-shop s výrobky pro chytrou domácnost.

Oblastmi služeb společnosti DAION s.r.o. jsou počítače, notebooky, zabezpečovací systémy, ERP systémy a internet a sítě. Své služby společnost poskytuje veřejnosti a školám, kterým prodává i IT zařízení, kabely a kancelářské potřeby.

Bezdrátové a pevné připojení k internetu. Dealer IPTV Televize a VoIP. Působnost Malé Žernoseky, Velké Žernoseky, Lovosice, Vrbičany, Kololeč, Slatina, Černiv, Chotěšov, Podsedice, Chrášťany, Vlastislav, Bohušovice n.O., Litoměřice, Ploskovice, Býčkovice, Třebušín a okolí.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - výpočetní technika - počítače - komunikační technika - spotřební elektronika. Servis výpočetní techniky. Připojení k internetu. Webdesign.

Služby - programování - provozování e-shopů - internetové připojení - telekomunikační služby

Firma Náš-Net Group s.r.o. již více než 15 let nabízí v Novém Jiříně a okolí kvalitní, rychlé a bezpečné připojení k internetu. Díky námi poskytovaným službám mají naši zákazníci možnost sledování televize i na PC nebo tabletu a výhodné telefonování pevnou linkou nebo mobilem. Máme vlastní komunikační techniku a garantujeme dostupnost našich ...

MoravanyNET jako telekomunikační operátor nabízí tyto služby - připojení k internetu - telofonování - digitální televizi.

Služby - připojení k internetu - prodej výpočetní techniky - opravy pc - montáž satelitů.

Kabelový a bezdrátový vysokorychlostní internet bez limitu dat s napojením na optickou páteřní síť

Služby: - připojení k internetu - VOIP telefonování - televize

Poskytovatel: -bezdrátové připojení k internetu.

TRIPLE SOLUTION s.r.o.je poskytovatelem internetové připojení, jak optického tak bezdrátového pro Střelice a okolí.

Připojení internetu, internetové připojení. Servis výpočetní techniky.

Mobilní operátor Vodafone, 1. Internetové služby (internet v mobilu i počítači) 2. Mobilní GSM služby (SMS a volání). 3. Prodej mobilních telefonů 4. Nabídka TV (placené televizní kanály, videotéka databáze filmů. 5. Služby pro jednotlivce nebo firmy. 6. Výhodné ceny a slevy. Vodafone Česká republika (www.vodafone.cz)

Služby: - řešení počítačových sítí od návrhu až po konečnou instalaci - montáže, revize a projekce elektrických rozvodů, elektro - dodávka informačních technologií.

Prodej, servis: -kancelářská technika Konica Minolta -kopírovací stroje -doplňkový sortiment. Správa sítí: -pokrytí bezdrátovým přístupem k internetu -tvorba webových prezentací.

KronosNet Internet a Internetová Televize. Připojení k internetu pro firmy i domácnosti. Zajišťujeme technickou podporu - dohledové centrum funguje nonstop. Návrhy datové sítě. Dodávka, distribuce komponentů pro datové sítě: - metalické, optické, průmyslové kabely, vodiče, konektory, zásuvky - switche routery - datové ...

Služby: -připojení k internetu. -správa IT. Práce: -montáž zabezpečovací zařízení. -elektrorevize. Služby: -vedení účetnictví. -vedení daňové evidence.

Bezdrátové připojení k internetu Serverhosting a webhosting

Vysokorychlostní internetové připojení. Prodej a servis PC, počítačů. Webdesign.

Prodej, maloobchod, služby: -programové vybavení, software -spotřební materiál a komponenty pro výpočetní techniku -počítačové sítě a komunikace, správa sítě -strukturovaná kabeláž -bezdrátové spoje -bezdrátové připojení k internetu, web a server hosting -tvorba www prezentací (internetové stránky). Prodej, servis, oprava, poradenství, ...

Provozovatel telekomunikačních a poradenských služeb sítě ERI. Služby: -telekomunikace -internet -hlasové služby.