Webdesign zahrnuje nejen tvorbu grafiky webu, ale také analýzu stránek, registraci vhodné domény, návrh základní struktury, samotné naprogramování webu, zaplnění texty a následnou optimalizaci pro vyhledávače. Získejte reprezentativní web snadno a rychle.

Tvorba internetových stránek, eshopů a email marketingu. Pomáháme podnikatelům udělat jejich byznys úspěšnější, díky online komunikaci a internetu. Vytvoříme vám web, který vám pomůže přivést nové zákazníky a starat se o ty stávající.

Firma QB s.r.o. je matkou v holdingu: Quality build - Zajištění kapitálu QB Economy - Vyřízení stavebního povolení a komletní realizace stavby QB Rent - Půjčení strojů ke stavbě QB Digital - Vytvoření webové stránky, vizualizace a navazující marketing QB Realty - Prodej a pronájem nemovitosti

Služby, e-shop: -servis počítačů, notebooků, tiskáren, monitorů, kancelářské techniky a dalšího příslušenství -rozšíření a změny konfigurace, legalizace operačního systému, ovladače, BIOS -záchrana dat z vadných pevných disků a paměťových karet, odvirování, záloha dat -diagnostika a testování komponent -realizace a správa sítí, Wi-fi, ...

Služby: -tvorba grafických návrhů www stránek, logotypů, tiskovin, reklamních letáků, vizitek, plakátů -tvorba kompletních webových prezentací s redakčním systémem -provozování internetových portálů.

Grafické práce - logo, logotypy - tiskoviny - corporate identity - 3D vizualizace - ikony Webové stránky - Wordpress - SEO optimalizace - Správa a údržba webu - Google Analytics, Console Search... Ostatní - Správa sociálních sítí na Facebooku, Twitteru a Instagramu - Správa internetového obchodu (texty, obrázky a fotografování produktů)

Filip Pecha se zaměřuje na tvorbu webových stránek, gravírování, 3D tisk a IT služby.

ARTIA DESIGN Služby: - reklamní služby - tisk a kopírování - WEB design.

Servis výpočetní techniky, poradenství v IT, tvorba internetových stránek. Poradíme si s jakýmkoliv problémem, který Vám počítač přinese. Poradíme i s nákupem nového či vylepšením stávajícího počítače.

Nabízíme Vám kompletní reklamní a marketingové služby na jednom místě. Od vytvoření Corporate Identity (Návrh loga, hlavičkového papíru, obálky, vizitky), Webových stránek, až po fotografické a video služby, které zahrnují výrobu reklamních spotů, informačních videí, záznamů akcí, produktových fotografií, reklamních letáků, a spoustu dalších ...

Logotypy Grafické návrhy Tvorba - www stránky.

Dodávka, připojení: -počítačové sestavy -připojení k internetu -internetové stránky.

Jsme nezávislá agentura, která se specializuje na Brand & Product Marketing pro Tech segment. Pomáháme SaaS společnostem, technologicky zaměřeným e-commerce hráčům a značkám z Media & Entertainment segmentu, které jdou proti proudu, zvyšovat příjmy.

Služby: -webdesign, tvorba webových stránek -redesign stránek -tvorba internetových stránek s redakčním systémem vismo -pro města, obce -stránky pro školy -stránky pro firmy, živnostníky -stránky pro rozpočtové, neziskové a další organizace -stránky pro organizace zřizované obcí.

Lukáš Ondráček se zaměřuje na tvorbu webových stránek a vývoj a úpravy webových aplikací.

Služby: -profesionální webové stránky za bezkonkurenční ceny -statické WWW stránky nejen pro podnikatele a živnostníky -copywriting a správa webu se vším všudy.

SEO optimalizace webových stránek. Registrace do katalogů, PR články, vytváření blogů a správa PPC reklamní kampaně.

Jsme reklamní agentura. Děláme on-line marketing, PPC kampaně, jejich založení a správu. Vytvoříme bannerovou a display reklamu. Vyrobíme pro Vás webové stránky nebo eshop. Vytvoříme profi profil na sociálních sítích, zajistíme inzerci na Facebooku. Děláme grafiku a dárky na míru. Analyzujeme výkon.

Služby, tvorba: - webové stránky - e-shopy - SEO optimalizace

Služby: - poradenství v oblasti IT - správa sítí - monitoring serverů i koncových stanic - tvorba a správa internetové prezentace - prodej, servis počítače, výpočetní technika

Pavel Vitešník, DiS. se zaměřuje na vývoj mobilních aplikací, her, prezentací, animací, filmů a na tvorbu webových stránek.

Služby: - tvorba webů, e-shopů a aplikací na míru - internetový marketing - HR kampaně - vizuální styl a kreativa - zabezpečení dat - výroba reklamy a tisk - foto a video - školení Sídlo: Hlavní 172/95 624 00 Brno

Služby - webdesign, tvorba webových stránek - marketing.

Služby: -tvorba www stránek, internetová prezentace -grafika -poradenství.

Marcel Kopp se zaměřuje na design webových stránek.