Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Překladatelské, tlumočnické služby: -francouzský jazyk, francouzština. -rumunský jazyk, rumunština.

Angličtina Francouzština Čeština - tlumočení

Profesionální překladatelka hebrejštiny. Nabízím profesionální překlady z češtiny do hebrejštiny, také překlady z hebrejštiny do češtiny. Možné i se soudním ověřením. Překládám i z angličtiny do hebrejštiny a z hebrejštiny do angličtiny. Veškeré překlady do hebrejštiny procházejí korekturou rodilým mluvčím.

Překlady a tlumočení z angličtiny

Němčina - překlady technické např. Návody k obsluze, technické informace, příručky -technické zaměření - měřicí a regulační technika, manipulační technika, elektronika atd. - obchodní smlouvy

Služby - grafické práce - internetový marketing - velkoformátový tisk - webdesign - reklamní kampaně - fotografování Překlady Tlumočení Korektury

Pro základní orientaci zahraničních společností poskytujeme konzultační služby z následujících oblastí: - legislativně - právní - účetní - ekonomické - hospodářské - celní - export a import.

Překlady a tlumočení odborné texty, smlouvy, příručky - překlady se soudním ověřením

Překlady a tlumočení Francouzsky a Anglicky.

Překladatelská a tlumočnická služba.

-překlady - tlumočení s vyjímkou děl literárních, vědeckých a uměleckých

Truhlářství, podlahářství, výroba nábytku.

Návrhy a realizace - bezpečnostní systémy Překlady - angličtina dokumentace, software

Tlumočení a překlady do německého jazyka.