Silnice, dálnice, železnice, mosty, průmyslové stavby, rodinné domy, komerční budovy nebo rekonstrukce stávajících budov spadají pod projekční činnosti stavebních inženýrů. Je možné využít jak produktivní projekční činnost, tak audit či znalecké posudky.

Ing. Tomáš Novotný - projekční práce na klíč.
Poskytujeme projekční práce na klíč v Praze a Středních Čechách. Naše služby zahrnují komplexní stavební projekty, pozemní inženýrské stavby, technický a autorský dozor, statické výpočty a posudky a další služby s tímto spojené. Nabízíme Vám své služby od roku 1988. Pokud hledáte společnost na kterou se můžete spolehnout, jste tu správně.
Ing. Tomáš Novotný - projekční práce na klíč.
Logian s.r.o. se zaměřuje na poskytování logistických služeb, navrhování vybavení skladů, projektové řízení projektů, modernizaci logistických procesů a na školení zaměstnanců.

Služby: - vyřizování povolení pro stavbu - projektová dokumentace - správa nemovitostí - koordinátor bezpečnosti práce na staveništi.

Firma KV projektstav s.r.o. se již od roku 1991 zabývá komplexním zpracováním projektové dokumentace všech druhů občanské, bytové a průmyslové výstavby. Součástí naší činnosti jsou projektantské, inženýrské a stavební práce, včetně technického a stavebního dozoru. Dále nabízíme také zpracování energetického auditu a energetický průkaz, zpracování ...

Činnost: - potrubní systémy a rozvody - instalatérské práce a rozvody - elektroinstalační služby - slaboproudé a datové instalace a rozvody - technologie a rozvody stlačeného vzduchu - technologie a rozvody vzduchotechniky - odsávání výfukových zplodin - filtrace a filtrační jednotky - prodej a instalace ...

Firma Corinth je český start-up zabývající se vývojem vzdělávacích aplikací. K vytváření inovativních výukových pomůcek s interaktivním vzdělávacím obsahem využívá vizualizaci 3D objektů a jiných moderních technologií jako např. augmentované reality.

Konstrukce a konstrukční kancelář. Vývojové a projekční práce v oblasti automobilové a strojní produkce, Využití CAD software: ICEM a CATIA.

Služby: -řízení staveb. Práce: -tryskání vodorovných ploch. -brokování. -frézování -broušení

Poradenství: - stavebnictví - úspory energií.

Konstrukční činnost - konstrukce strojů a částí výrobních linek - zpracování výkresové dokumentace daného výrobku - analýzy výrobků dle skutečných stavů - tvorba 3D dat.

PETISA, s.r.o. se zaměřuje na inženýrské práce ve stavebnictví, vyřizuje stavební povolení, financování, provádí také rozpočet, projektování, realizaci a kolaudaci.

Činnost: - technické výpočty, simulace a měření.

Projekty elektro: -silnoproud -vnitřní, průmyslové, domovní, venkovní rozvody -výpočet umělého a denního osvětlení -slaboproud -vytápění -hromosvody. Měření a regulace. Projekty a dodávka technologií kuchyní. Projekty rekonstrukcí kuchyní. Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -elektromateriál firem LEGRAND, TELEMECANIQUE -svítidla ...

Služby: - projektování - veškeré objekty - rekonstrukce domů - bytové jádra, podnikatelské a soukromé prostory - nové stavby - lití základních desek, hrubé stavby - zateplení fasád - odizolování domů, nátěry střech, rekonstrukce komínů - venkovní práce - terasy, příjezdové cesty, chodníky

Statikou betonových, ocelových a dřevěných konstrukcí. Návrhy opěrných stěn a posouzení stability. Zpracovávání statických výpočtů, podrobné výkresové dokumentace, armovacích výkresů a konstrukčních detailů. provádíme stavební průzkumy.

Služby - výrobní dokumentace pro pro výrobu a montáž ocelových konstrukcí, mostů, hal - 3D modelování - zajištění výroby.

Inženýrská činnost: - zajištění územního rozhodnutí, stavebního povolení - zajištění vodoprávních řízení, povolení nakládáni s vodami, povolení k vodním dílům.

Služby v oblasti architektury a projektového inženýrství, návrh, zpracování: -projektová dokumentace -územněplánovací dokumentace -urbanistické, architektonické studie -stavební a profesní projekce. Dokumentace pro: -územní řízení -stavební řízení -zadání stavby (výběr dodavatele) -provedení stavby. Expozice, výstavnictví, ...

Průmyslová automatizace. Robotické aplikace. Projekční činnost v oblasti: -TZB, hromosvodů, elektroinstalace, osvětlení, inteligentních budov. Projekce elektropneumatických systémů, MaR, automatizace.

Zajištění aplikovaného procesního a projektového řízení. Vedení projektů v oblasti architektury i implementace informačních systémů.

Konstrukční a vývojová kancelář: - Inovace, design, konstrukce, vývoj výrobků a komponent - Konstruování nástrojů, forem, přípravků, přístrojů, jednoúčelových strojů, mechanických modulů - Výpočty a služby ve strojírenství, dodavatelský servis

Správa nemovitostí. Úklidové práce. -úklid, mytí. Údržba zeleně. Fyzická ostraha. Technické zajištění majetku a osob. Technické dozory staveb. Projekce, projektové řízení: -elektrických zařízení -pozemkových úprav. Stavební práce: -HSV, PSV. Montáže, montážní práce: -slaboproud -silnoproud -vzduchotechnika -chlazení ...

- Inženýrská činnost v investiční výstavbě a to zejména: - technický dozor investora po dobu realizace stavby - poradenská činnost při přípravě a realizaci staveb - zhodnocení technického stavu nemovitostí před jejich koupí - spolupráce s architekty a projekty při návrhu projektu stavby - realizace výběrového řízení na dodavatele stavby - ...

Inženýrská činnost ve výstavbě : - kontrolní činnost v průběhu realizace - výstavba nemovitostí na klíč

Služby: - příprava stavebních záměrů se specializací na bezpečnost dopravy, pěší a cyklistickou dopravu