Silnice, dálnice, železnice, mosty, průmyslové stavby, rodinné domy, komerční budovy nebo rekonstrukce stávajících budov spadají pod projekční činnosti stavebních inženýrů. Je možné využít jak produktivní projekční činnost, tak audit či znalecké posudky.

Ing. Tomáš Novotný - projekční práce na klíč.
Poskytujeme projekční práce na klíč v Praze a Středních Čechách. Naše služby zahrnují komplexní stavební projekty, pozemní inženýrské stavby, technický a autorský dozor, statické výpočty a posudky a další služby s tímto spojené. Nabízíme Vám své služby od roku 1988. Pokud hledáte společnost na kterou se můžete spolehnout, jste tu správně.
Ing. Tomáš Novotný - projekční práce na klíč.
Projekční kancelář Valbek, spol. s r.o. se zabývá projekcí infrastruktury se zaměřením na dopravní, vodohospodářské stavby a urbanismus. Poskytujeme komplexní služby, hledáme nejlepší dostupná řešení, patříme mezi uznávané evropské projektanty. Pobočky naší společnosti najdete v Liberci, Ústí nad Labem a v Plzni. Projekce, projektování, ...

Činnost: - inženýrská příprava a realizace developerských projektů

Služby - řízení projektů online - nástroje pro přehledné řízení firmy, projektů a úkolů.

Firma DYTRON s.r.o. je dodavatel 3D a PLM řešení v různých průmyslových odvětvích. Provádíme školení CAD, CAM a PLM systémů. Také se zabýváme prodejem a servisem výpočetní techniky. Implementace CAD/CAM/PLM systémů: - poradenství v oblasti průmyslových řešení - zkušenosti a reference PLM - prodej CAD/CAM/PLM systémů - prodej CATIA - ERP ...

Inženýrská a investorská činnost: -příprava a realizace staveb. Stavební činnost, stavby: -včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování. Projektová činnost, projektování ve výstavbě. Zprostředkovatelská činnost. Nákup a prodej nemovitostí.

Služby - projekce TZB (vytápění, vzduchotechnika, měření a regulace) - projekty elektro - energetické štítky a průkazy budov.

Projektová a inženýrská činnost v investiční výstavbě v oboru slaboproudu a silnoproudu v dopravě a energetice.

Konstrukční práce - formy pro vstřikolisy na pryžové výrobky.

Služby: - inženýrská činnost - technický dozor investora.

Služby, tvorba: - rozpočty staveb - stavební rozpočty.

- Inteligentní dům, chytrý dům, smart house, automatizace domu, centrální řízení, inteligentní elektroinstalace, inteligentní osvětlení - Řídící systémy CUE, NEVO, dálkové ovládání, dálkový ovladač - Videokonferenční technika, videokonference, audiokonferenční technika, autokonference, Polycom, Lifesize - Projekce, projekční technika, ...

Činnost: - komplexní služby v oblasti projektového řízení se specializací na zdravotnickou výstavbu

Služby - project management stavebních a developerských projektů - výkon technického dozoru investora - diagnostika a posuzování staveb.

Činnost: - zpracování časových harmonogramů, nákladových analýz pro velké investiční akce (energetika, farmacie, vodárny, obchodní centra, petrochemie...).

Služby: - stavební a technické dozory či kalkulace - kontroly staveb bytů, domů i stavů stavebních částí dle přiložených dokumentací - vyřízení povolení

Projekce: - zařízení pro vytápění staveb všeho druhu

Služby: - příprava podkladů pro realizaci staveb - stavební dozor

Služby: - supervize staveb - management staveb - technický dozor investora - příprava a řízení stavební projektů - poradenská a konzultační činnost

Služby: - komplexní řízení stavebně investičních projektů - technický dozor investora - development - inženýrská činnost...atd.

Služby: - projektové řízení - řízení rizik - dotace.

Konstrukční kancelář: - návrh, konstrukce, výkresová dokumentace jednoúčelových strojů, robotických pracovišť, přípravků.

Služby: - konzultační, poradenská činnost ve stavebnictví - prodej pozemků pro výstavbu rodinných domů v obci Světice u Říčan Překladatelské služby: - německý jazyk - slovenský jazyk.