Silnice, dálnice, železnice, mosty, průmyslové stavby, rodinné domy, komerční budovy nebo rekonstrukce stávajících budov spadají pod projekční činnosti stavebních inženýrů. Je možné využít jak produktivní projekční činnost, tak audit či znalecké posudky.

Ing. Tomáš Novotný - projekční práce na klíč.
Poskytujeme projekční práce na klíč v Praze a Středních Čechách. Naše služby zahrnují komplexní stavební projekty, pozemní inženýrské stavby, technický a autorský dozor, statické výpočty a posudky a další služby s tímto spojené. Nabízíme Vám své služby od roku 1988. Pokud hledáte společnost na kterou se můžete spolehnout, jste tu správně.
Ing. Tomáš Novotný - projekční práce na klíč.
Navrhneme Vám dům, vytvoříme vizualizaci a zpracujeme projekt stavby. Vyřídíme veškerou dokumentaci pro stavební povolení a dům Vám i postavíme. Bydlete lépe a moderněji!

Činnost: - komplexní služby pro investora v oblasti regenerací a oprav bytových domů - zajištění přípravy dotačních programů - odborné posudky, analýzy, poradenství - výběrová řízení...atd.

Služby - projektová dokumentace, projekce - přípravy a realizace staveb - stavební povolení - studie - stavební dozor.

Nabídka služeb v oblasti projektování, montáže a poradenství hotelového systému. Přístupové a docházkové systémy.

Projektová kancelář: - architektonické návrhy staveb - rekonstrukce a přístavby - půdní vestavby - návrhy interiérů - zajištění územního rozhodnutí a stavebního povolení.

Služby: - příprava staveb - engineering - vyřizování stavebního povolení - projekční práce - výběr dodavatelů - navrhování alternativních zdrojů vytápění - tepelných čerpadel - realizace a dozorování staveb

Služby: - výběr dodavatelů pro stavby - vypracování výběrových řízení.

Projektová činnost, projekce, poradenství: -lesní hospodářské plány -lesní hospodářské osnovy -projekty zalesnění -plány péče.

Projekce, inženýring: - vodohospodářské, pozemní stavby - projektování vodohospodářských objektů.

Automatizace průmyslové výroby - projekční zpracování studií, 3D modelování, simulace - výroba navržených zařízení, instalace a zprovoznění dodávek - aplikace jednoúčelových a speciálních strojů do výrobních linek - údržba zařízení.

Projekční činnost - projektování ocelových konstrukcí, technologických celků - projektování speciálních strojů a zařízení. Opravy, servis a úpravy strojů a zařízení - generální opravy strojů a zařízení - opravy hydraulických a pneumatických strojů - repase strojů - zajištění náhradních dílů - seřízení strojů a poradenská ...

Činnost: - stavební projekce - inženýrská činnost ve stavebnictví - rozpočtové práce, rozpočty staveb - stavební dozor.

Služby: - stavební rozpočtář - vypracování stavebních rozpočtů a výkazů výměr

Pojištění, dotace, energetika, finance, stavebnictví, projektové řízení.

Činnost: - služby v oblasti stavební a dotační administrativy - objektová analýza - posouzení objektu - energetické audity, průkazy energetické náročnosti budov, energetické posudky a energetické koncepce - projektová dokumentace - zelená úsporám - stavební dozor a koordinace - výkon BOZP

Specialisté na životní prostředí, vodohospodářství a stavebnictví. Zabýváme se geologickými projekty a posudky.

Společnost pro projektové řízení PRINCE2® Jsme partnerem ATO (Accredited Training Organisation) a RCB (Registered Certification Body) spol. TAYLLORCOX. Služby - projektové metodiky na míru - audit projektu (project health check) - implementace zásad projektového řízení - vzdělávání a certifiakce projektových manažerů.

Projektové dokumentace technických zařízení, technologických celků, vzduchotechniky - výrobní technologie - strojní zařízení - vzduchotechnika - odprášení i větrání a klimatizace - vytápění klasickými zdroji (pevná fosilní paliva, plyn - vnitřní rozvody tepla, vody a kanalizace - regulace a měření.

Projekční, inženýrská a dodavatelská firma: - vývoj a konstrukce strojů a zařízení - projekty technologie - studie proveditelnosti - koordinace projektů a dodávek technologií - zajištění výroby a dodávek technologií na klíč - výstavba a rekonstrukce sladoven, posklizňových linek obilovin a máku - zpracování a realizace technologií pro ...

Služby: - pomoc při vyhledání nejvhodnějšího architektonického řešení formou soutěže o návrh v souladu s platnými zákony a předpisy.

Činnost - projekční práce v oblasti technického zabezpečení budov TZB - zpracování projektové dokumentace vzduchotechniky a vytápění. Dodávka, oprava, rekonstrukce - domovní kotelny - kompletní spalinové cesty - kanalizační přípojky - vzduchotechnika - rozvody kanalizace a vody. Provozovna (budova Obecního úřadu) Hořičky 4 552 05 ...

Konstrukční a vývojová kancelář - technická řešení ve strojním, dřevozpracujícím a především potravinářském průmyslu - vývojové služby od tvorby konceptu, design a detailní konstruování dílů a celků až po výrobní dokumentaci (výkresy) – to vše v 3D CAD programu SolidEdge.

Projektové, konzultační a dodavatelské služby v elektroenergetice - projektování systémů chránění energetických zařízení - projektování systémů kontroly a řízení energetických zařízení výpočet nastavení a konfigurace ochran.