Nevíte si rady s koupí nemovitosti? Odborně pomoci vám mohou realitní makléři, kteří vám dokážou zprostředkovat koupi domu, bytu, komerčních prostor (haly, sklady, výrobní prostory, kanceláře) nebo pozemku (stavební parcely, zahrady, lesy, parky, louky).

Skupina CREAM se dlouhodobě specializuje na poskytování nadstandardních služeb v oblasti nemovitostí, včetně výstavby nových a rekonstrukcí stávajících objektů. Skupina CREAM je uskupení společností pod managementem CREAM uzavřený investiční fond, a.s. Hlavní činností fondu a podřízených společností skupiny je vyhledávání a realizace ...

Realitní kancelář. Správa budov. Řešení exekucí, dražby, půjčky. Stavební práce.

Realitní a makléřské služby - prodej, pronájem nemovitostí.

Realitní makléř - prodej, pronájem nemovitostí.

Realitní specialistka Krnovsko a Bruntálsko. Realitní služby. Energetické štítky a certifikáty. Přepis elektřin, vody a plynu u dodavatelů. Poradenské služby.

Realitní kancelář zprostředkuje prodej, pronájem bytů, domů a komerčních prostor v okrese Uherské Hradiště, Zlín. Bezpečný obchod včetně advokátní úschovy kupní ceny, přepisu energií a zajištění znaleckého posudku pro převod nemovitosti.

Geodetické práce, lesnické práce, pozemní stavitelství, realitní kancelář

Patří pod ně několik provozů ubytovacích a směnárna. Předmět podnikání: -ubytovací služby -hostinská činnost -směnárenská činnost -zprostředkování služeb -zprostředkování obchodu -činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců