Facility management je soubor mnoha činností, mezi které patří pozáruční opravy, instalatérské, elektrotechnické anebo zednické práce, úklid exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadů ale také údržba zeleně v okolí domu či nepřetržitá havarijní služba.

Služby: - vyřizování povolení pro stavbu - projektová dokumentace - správa nemovitostí - koordinátor bezpečnosti práce na staveništi.

ASK - správa, s.r.o. funguje jako správa bytových domů pro společenství vlastníků, bytová družstva, obce, města. Správa nebytových - komerčních objektů ( kancelářské budovy, výrobní a průmyslové areály, budovy ordinací lékařů, apod. )

Miroslav Stavjař poskytuje služby: -fyzickou ochranu vnitřních a vnějších prostor -správu objektů, areálů.

Firma se zabývá pronájem bytů, nemovitostí, rodinných domů, a nebytových prostor jako jsou kanceláře. Působíme v Brně a okolí a zajišťuje komplexní správu vlastních i pronajatých nemovitostí.

INVESTSERVIS RK s.r.o. zabezpečuje správu nemovitostí.

Správa bytového fondu pro: - bytová družstva - společnosti s ručeným omezeným - fyzické osoby - podílové vlastníky

Správa bytového fondu. Komplexní zpracování agendy pro získání podpory pro rekonstrukce nemovitostí (program PANEL). Revitalizace panelových domů.

Bentwood, s.r.o.provozuje e-shop se zahradním nábytkem, sedacím nábytkem z umělého ratanu - židle, barové židle, lehátka, slunečníky, hliníkový nábytek apod.

ŠIMEK 96, spol. s r.o. provádí administrativní a technickou evidenci domů, nájemců, vlastníků, plateb. Také provádí odstranění havarijních situací

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí Správa bytových i nebytových domů a budov Poradenství v oblasti nemovitostí Privatizace bytového fondu Znalecké posudky Daňová přiznání k dani z nabytí nemovitosti.

-Přípravné práce pro stavby -Zprostředkování služeb -Správa a údržba nemovitostí -Dokončovací stavební práce -Jádrové vrtání -Montáž silničních a mostních svodidel -Zábradelní svodidla -Dopravní značení -Chemické kotvení

Správa a údržba nemovitostí. Autodoprava. Zahradnictví.

Služby zejména v oblasti správy objektů, ostrahy objektů, stavebních činností, provozování gastronomické činnosti a jiných obchodních činností. Správa a provoz kotelen.

Společnost A-ROYAL Service zajišťuje fyzickou ostrahu objektů, staveb, a osob včetně recepční činnosti. Další oblastí jsou úklidové služby v průmyslových i administrativních budovách. Nejmladší činností je u nás segment facility managementu, kam spadá správa PO, BOZP, údržbové práce a ostatní. Poskytujeme komplexní bezpečnostní služby ...

Služby: -zpracování dat -služby databank -správa sítí -správa a údržba nemovitostí -poskytování software -poradenství v oblasti hardware a software -zasilatelství

Realitní kancelář. Správa a údržba nemovitostí (SVJ, BD, OC) Provoz tepla

Správa nemovitostí: - byty, bytové domy, administrativní budovy.

Správa nemovitostí na základě honoráře nebo smlouvy.

Služby: -realitní kancelář -správa nemovitostí

Činnost: - letecké práce bezpilotními prostředky - správa a údržba nemovitostí - poradenství v oblasti systému řízení ISO.

Stavba, výstavba, rekonstrukce, stavba, údržba: -nemovitosti