O provoz obytných objektů typu panelové nebo cihlové domy se starají stavební a bytová družstva, která mají v popisu práce kromě právního poradenství i mnoho dalších činností, jako jsou opravy, mezi které spadají i revize plynových zařízení.

Nabízí: - financování osobních i užitkových vozů - financování ostatní dopravní techniky - financování strojů a technologií - organizování výstav a sportovní činnosti - reklama, propagace a pronájem reklamních ploch - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Dlouhodobé pronájmy - nebytové prostory Údržba a opravy - bytový fond a nemovitosti v majetku ZPS Provoz - squash Pořádání - semináře - přednášky

Realitní kancelář, činnost, reality. - zprostředkování prodeje a pronájmu rodinných domů, bytů, pozemků, nebytových a komerčních prostor - právní servis - sepis příslušné smlouvy výhradně prostřednictvím advokátní kanceláře, advokátní depozitní úschova peněz -zprostředkování vyhotovení znaleckých posudků nemovitostí - finanční poradenství k ...

Bytové družstvo, služby: - správa, údržba a pronájem nemovitostí

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem: -byty -nemovitosti -nebytové prostory -výstavba nových bytů a domů Služby: -právní poradenství -realitní kancelář -stavební spoření -hypotéky -poradenské -zprostředkovatelské.