Vybavte svou narozeninovou party, kulturní akci města, pouť anebo slavnost kvalitními stany různých rozměrů, atrakcemi jako jsou skákací hrady, nafukovací skluzavky, kolotoče, simulátory, automaty nebo trenažery a zajistěte tak zábavu dětem i dospělým.

Pronájem, instalace, servis - stolní fotbálek.

Činnost: - malování na obličej, třpytivé tetování.

Služby: - dlouhodobý pronájem skladových prostor - správa a údržba nemovitostí

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - karnevalové kostýmy, masky - škrabošky - paruky, vousy, barvy na obličej - párty doplňky.

Služby - animátor pro dětské oslavy - Klaun Mireček.

Kouzelník, komik: - mikromagie - one man show.

AB PARTY TENT spol. s r.o. pronajímá párty stany s příslušenstvím, haly a mobilní sklady. Mezi příslušenství můžeme zařadit podlahy, koberce, židle, stoly, pódia, osvětlení i ozvučení (mixážní pulty). Dále k příslušenství patří plážová lehátka, věšáky na šaty, koše na odpadky, pivní sady nebo slunečníky. Pro klienty, kteří chtějí mít stan dle ...

Služby: - realizace zábavné a kulturní akce na klíč Půjčovna, pronájem: - zábavné atrakce - skákací hrady - siloměry - nafukovací skluzavky....atd.

Půjčovna, pronájem: - skákací hrady - nafukovací skákací atrakce.

Služby: - půjčovna karnevalových kostýmů pro dospělé i děti.

Prodej: - potřeby pro karneval - paruky či masky pro pobavení - kostýmy všeho druhu - karnevalové kostýmy.

Společnost REAL servis, spol. s r.o. z Tábora se zabývá velkoobchodním prodejem papírenského zboží, kancelářských a školních potřeb, obalového materiálu a drogerie pro zákazníky z Jihočeského kraje. Velkoobchod, distribuce, prodej: - kancelářské potřeby - školní potřeby - papírenské zboží - obálky, desky - sešity, bloky - plnicí ...

Chůdadlo: - zábavná představení (kejklíř, akrobati, chůdaři...) - kulturní program.

Pronájem nafukovacích atrakcí - skákací hrady či skluzavky. Atrakce jsou vyrobeny ke komerčním účelům, hodí se pro obecní slavnosti, svatby, firemní a rodinné akce a další. Možnost osobního odběru nebo pronájmu s obsluhou.

Půjčovna, pronájem: - párty stany

Papírenská výroba, výrobce, e-shop: - papírové karnevalové, masopustní masky - papírové škrabošky . papírové nasazovací hlavy - lampiony, girlany - konfety - papírové čepice, klobouky. Zakázkový výroba: - papírové praporky, lampiony, klobouky, masky a další.

Výroba, prodej: - dámské a dětské oblečení, textil Půjčovna maškarních kostýmů.

Služby: - cocktail service - mobilní bary - degustace rumu - barmanská show.

Pronájem: - párty stany - nůžkové, párty stany - velkoprostorové stany - pivní sety - rozkládací rautové stoly, židle.

Výroba a prodej - kostkový led balený - ledové bary - sochy z ledu

Firma MKR GROUP - eu, s.r.o. je jedinou společností v České republice, která vyrábí a provozuje originální MKR Mobilbary, unikátní rozkládací návěsy, které se se během chvíle změní v komfortní, plně vybavený krytý prostor s kapacitou sto osob. Výroba, pronájem, provoz: - rozkládací návěsy MKR Mobilbar - mobilní bary (110 čtverečních metrů ...

Služby: - mobilní koktejlové bary - barmanská exhibiční show - prezentace a ochutnávka whisky, doutníků - mobilní casino - čokoládový bar.

Technické zajištění akcí: - ozvučení, osvětlení - velkoplošné projekce - tlumočení. Videoslužby.

Velkoobchod, e-shop - vše pro cirkusy, poutě a podobné akce - balonky - doplňky na párty - stroje a suroviny na výrobu cukrové vaty, popcornu, ledové tříště.