Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Správa budov Úklidové práce Strojní čištění podlah - průmyslové i domácí koberce

Firma se zabývá čištěním a úklidem interiérů a exteriérů. Provádí úklid kanceláří, domů a bytů. Úklidy po rekonstrukci a malování. Mytí výloh. Tlakové čištění střech, fasád, chodníků horkou vodou pro obce a města.

Specializujeme se na úklid společných prostor bytových domů.

Inžinierska činnosť a obstarávateľská činnosť v stavebníctve Nákup tovaru za účelom jeho predaja a predaj v rozsahu voľnej živnosti Činnosť realitnej kancelárie, nákup, predaj a prenájom hnuteľného a nehnuteľného majetku Nákladná cestná doprava vykonávaná vozidlami s celkovou hmotnosťou do 3, 5 tony vrátane prípojného vozidla Vykonávanie ...

Společnost TOPAZ TOUR company s.r.o o. se specializuje na komplexní úklidové služby. Zajišťujeme pravidelný i nepravidelný úklid kanceláří, domácnosti, škol, zdravotnických zařízení, hotelů, obchodu a obchodních center. Působíme především v Praze a ve Středočeském kraji, dále v regionech Praha západ a Praha východ.

Čistírna a prádelna již 10 let působí v Jihomoravském, Pardubickém a v kraji Vysočina. Služby: -praní - oděvy, záclona, dečky -chemické čištění -bytový textil, deka, přikrývka, přehoz, potah, pracovní oděv, divadelní a reklamní kostýmy -žehlení - suchá pára, sušení, zafixování studeným vzduchem -vypínání, kulmování -opravy - výměny zipů, ...

Maloobchod, služby: -prodej textilu a galanterního zboží -číštění peří párou -ušití prošívaných dek a polštářů s paspulí -sypkoviny e záručním istem -lůžkoviny pro alergiky náplň duté vlákno kuličky.

Stavební, zemní, zednické práce, pokládka zámkové dlažby, demolice, úklidové práce, výkopy. Výkopové práce ruční i strojem.

Společnost Vyklízení s.r.o. nabízí profesionální vyklízení bytů, vyklízení po úmrtí, odvoz starého nábytku, vyklízení pozůstalosti v Brně.

Společnost HEMAPO Company, s.r.o. provozuje autoservis a průmyslové úklidy.

Karel Hrůza zajišťuje malířské práce, úklidovou službu či čištění sedaček.

Úklidová firma. Práce: - pravidelné úklidy - mimořádné úklidy - běžný úklid domácností - úklid ve firemních prostorách – kancelářích, restauračních zařízeních apod. - úklid po malířích.

Úklidové služby - úklid domácností a kanceláří - úklid bytových domů - čištění koberců a čalounění, mytí oken.

Maloobchodní prodej: -textil -čistírna, sběrna prádla.

Úklidový servis rodinných domů, bytů, kanceláří. Firma zajistí jednorázový i pravidelný úklid, mytí oken, vánoční úklid. Úklid po rekonstrukci, malování, stěhování, uklízení novostaveb.

Služby: - úklid průmyslových objektů, kanceláří - úklid, dezinfekce zdravotnických zařízení - trvalé komplexní úklidy nemocnic, zdravotnických zařízení, škol, domovů důchodců, bank, bytů, lázeňských zařízení - úklid silně znečištěných prostor (autoservisy, výrobní haly) - čištění koberců, sedacích souprav - mytí oken - čištění ...

Společnost ProfiPRANÍ s.r.o zajišťují zakázky ve městech Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, Nový Jičín, Havířov a okolí. Především praní pro hotely, zdravotnická zařízení, průmysl, restaurace, školy a školky.

Internetový obchod, prodej, eshop, e-shop: - ochranné pracovní a bezpečnostní oděvy - pracovní bezpečnostní obuvi - sportovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky, úklidové pomůcky - montérky pro děti i dospělé - bezpečnostní značení. Čištění, úpravy oděvů. Potisk textilu.

Deratizace: - dezinsekce - dezinfekce - lepení hrotového systému proti holubům. Úklid menších půd a balkónů od holubího trusu: - vyklízení bytů, sklepů.

Kateřina Zejdová provozuje firmu Čištění Kateřina Znojmo, která se zabývá čištěním a údržbou interiérů, jako jsou koberce, sedačky, matrace, židle, závěsy a další.

Úklidová firma. -úklid novostaveb, úklid po malířích -denní úklid -jednorázový úklid-generální úklid.

Kouzelný úklid je rodinná úklidová firma, provádíme mimo jiné úklid domácností nebo kanceláří, hloubkové čištění koberců, mytí oken a další.

Krejčovství Martina Kontová nabízí v Praze veškeré krejčovské služby. Součástí nabízených služeb je především šití pánských a dámských oděvů a prodej galanterního zboží. Provozuji také čistírnu oděvů a půjčovnu čistících strojů na koberce a peří. V případě požadavku na výše uvedené služby se na mě neváhejte obrátit.

SPRÁVA BUDOV, VÝŠKOVÉ PRÁCE, ČIŠTĚNÍ A ÚKLIDY, ČIŠTĚNÍ FASÁD A STŘECH, ČIŠTĚNÍ A MYTÍ VOZIDEL, MYTÍ FOTOVOLTAICKÝCH PANELŮ, ÚDRŽBA ZELENĚ

Yvona Střítecká se zaměřuje na jednorázové i pravidelné úklidy domácností, domů a kanceláří.