Máte-li problém se škůdci, využijte služby deratizátora. Deratizace zahrnuje hubení hlodavců, především krys a potkanů. Dezinfekce Vám zajistí ochranu proti plísním. Dezinsekce Vám pomůže vyřešit problémy s obtížným hmyzem - vyhubí šváby, štěnice i blechy.

Služby: - DDD - dezinfekce - dezinsekce - deratizace

Služby: - DDD - deratizace, dezinfekce, dezinsekce - impregnace dřeva, zdiva - úklidové služby

Činnost: - úklidové práce - správa a údržba nemovitostí - DDD, dezinfekce, dezinsekce, deratizace - prodej úklidové techniky Wap, Nilfisk, Alto, Karcher - prodej hygienický materiál, drogerie a sanitární vybavení budov

Dodavatel dezinfekčních a čistících prostředků z Francie. Distributor společnosti P.F.C. (PRODEF France Chimie) v ČR. Dezinfekční a čistící prostředky pro zdravotnictví, gastronomii, hotelnictví.

Deratizace Dezinsekce Dezinfekce

Služby: -deratizace. -dezinfekce. -dezinsekce. -plynování. -odchyt holubů.

Deratizace, desinfekce, desinsekce. Provedení postřiku proti: -dřevokaznému hmyzu -likvidace vosích, sršních a včelích rojů a hnízd -houbám, plísním -protipožární postřik -likvidace plevelu. Zábranné systémy proti holubům: -včetně odchytu a úklidu půdních prostor -likvidace holubího trusu. Předsklizňová úprava ...

Deratizace, dezinfekce, dezinsekce.

Deratizace - ochranné, celoplošné, ohniskové. Likvidace vos, sršňů. Dezinfekce – likvidace mikroorganismů, plísní a bakterií. Ochrana proti holubům. HACCP.

Deratizace Dezinsekce Ochrana proti holubům Úklidové práce Údržba zeleně Protipožární nátěry

Služby: - deratizace - desinsekce - desinfekce.

Sanace. Služby, práce: - dřevomorka - červotoč - mikrovlny - sanace dřeva a zdiva - mikrovlny MIKROWAVE - vysušování zdiva - likvidace dřevomorky a plísní, plísně - hubení dřevokazného hmyzu.

Hubení škodlivého hmyzu. Dezinfekce, desinsekce: - pisivka, cvrček, rybenka, šváb, rus, mravenec, mravenec farao, mucha, zavíječ, korovník obilní, lesák, pilous, potemník. Deratizace: - potkan, myš, krysa, hryzec. Služby: - bílení chlévů, skladů, výrobních hal. - plynování obilí. - čištění domů od parazitů - odhmyzení ...

Potřebujete se zbavit škůdců? Obtěžují Vás hlodavci, hmyz, šváby, štěnice či další? Potřebujete odstranit plíseň? Kontaktujte nás. Naše společnost Vám nabízí komplexní služby v oblasti dezinfekce, dezinsekce a deratizace. Práce realizujeme v Praze, ale také v celé ČR. DDD zajistíme v místech, jako jsou zemědělské či zdravotnické organizace, ...

Internetový prodej ekologických čisticí a dezinfekční prostředků firmy Jonnie Corporation. Nabídka dezinfekce a čištění ozónem. Autodoprava - dodávková po ČR, EU a zemích bývalé Jugoslávie Realitní činnost.

Firma je členem CEPA - Mezinárodní organizace na hubení škodlivého hmyzu. Služby: -deratizace, desinsekce, dezinfekce -hubení skladištních škůdců -plynování mlýnů a sýpek -hubení potkanů, lesních myšic a hrabošů -hubení dřevokazného hmyzu a plísní tlakovou technikou MABE -odchyt zdivočelých zvířat -odchyt holubů -vyklizení ...

Deratizace - hubení hlodavců Dezinsekce - hubení hmyzu Dezinfekce - hubení choroboplodných zárodků a plísní Sanace proti plísni - nátěry a postřiky Ochrana budov proti holubům a jinému ptactvu.

Deratizace a monitorování prostorové aktivity hlodavců. Dezinfekce. Dezinsekce: - plošné a bariérové postřiky - požerové nástrahy - aplikace aerosolu - zadýmování - ochrana objektů proti mouchám a komárům. Komplexní opatření k regulaci městských holubů. Odchyty toulavých zvířat.

Dezinfekce - dezinsekce - deratizace

Vyklízení sklepy, půdy Deratizace - dezinfekce - dezinsekce.

Distribuce, velkoobchod a maloobchod: - čistící a úklidové prostředky pro domácnost, restaurace, zdravotnictví i průmysl - dezinfekce - odmašťovače - vonné oleje, olejové osvěžovače vzduchu.

NOVARTIS s.r.o. ANIMAL HEALTH Dezinsekční a deratizační výrobky společnosti Novartis v ČR prodává a distribuuje partnerská společnost DDD Servis – velkoobchod, maloobchod, prodej, zásilkový servis Zabýváme se výrobou granulovaných nástrah na hlodavce a prodejem dezinfekčních, desinsekčních a deratizačních přípravků, postřikovačů a ...

Nabídka deratizace, dezinfekce, dezinsekce. Provádíme hubení hmyzu a hlodavců, likvidace vosích hnízd či ochrannou dezinfekci - byty, provozovny.