Máte-li problém se škůdci, využijte služby deratizátora. Deratizace zahrnuje hubení hlodavců, především krys a potkanů. Dezinfekce Vám zajistí ochranu proti plísním. Dezinsekce Vám pomůže vyřešit problémy s obtížným hmyzem - vyhubí šváby, štěnice i blechy.

Vyklízecí práce - hubení travin - instalace sítí proti holubům - certifikát ISO 9001:2008 Deratizace - dezinfekce - dezinsekce.

Vyklízení půdy, byty, sklepy Deratizace, dezinfekce, dezinsekce.

Certifikovaní technici, 100% účinné prostředky a vystavení protokolu jsou u nás samozřejmostí. Dodržujeme termíny a cenu víte vždy předem. Hubení štěnic a další DDD služby provádíme po celých Čechách. Poskytujeme komplexní DDD služby pro firmy i domácnosti.

Služby - deratizace - dezinsekce - dezinfekce - systém ochrany před škůdci.

Prodej, e-shop: - drogistické zboží - úklidové, čistící prostředky - dezinfekční přípravky - barvy, laky - malířské potřeby - autokosmetika - substráty - agrochemikálie - maziva, oleje.

Společnost Trinityozon s.r.o. je zaměřena na ozonové technologie pro úpravu vzduchu. Je výhradním distributorem firmy LIFETECH s.r.o., vyrábějící profesionální ozonové zařízení v České republice. Multifunkční dezinfekční zařízení LifeOX® vytvoří perfektně čisté prostředí u Vás doma, v kanceláři, ordinaci, autě, i ve výrobních prostorech. A ...

Služby: - úklidové - desinfekce, desinsekce, deratizace - správa a údržba nemovitostí.

Dezinfekce povrchů koncept Nocospray® Nocolyse® DEZINFEKČNÍ ČINIDLA DOPLŇKY A KONTROLA

Služby: - deratizace - dezinsekce - dezinfekce - DDD

E-shop - zahradní přípravky - prostředky na hubení škůdců, nežádoucího plevele. Služby - údržba zeleně, sečení, úprava ploch - deratizace, dezinsekce, dezinfekce - vyřezávání náletových dřevin, štěpkování - stříhání keřů a stromů - mulčování.

Správa a údržba nemovitostí - úklidové a vyklízecí práce. Stavební činnost - rekonstrukce budov - podlahářské práce - truhlářské práce - elektroinstalační práce - vodoinstalatérské práce. Deratizace, dezinfekce, dezinsekce.

Služby - deratizace - dezinfekce - dezinsekce - bio čištění - vyklízecí práce.

Deratizace a dezinsekce: -průběžné monitorování výskytu a vyhodnocování odchytu, -represivní zásahy při hlášeném výskytu návozem zamořeného zboží, -pravidelné informování o provedených pracích -zabýváme se správou nemovitostí a nabízíme vyklízecí služby.

Deratizace Dezinfekce. Dezinsekce. Ochrana dřeva. Vyklízecí práce.

Služby: - deratizace - desinfekce, dezinfekce - asanace

Práce, služby: - deratizace - dezinfekce - desinsekce.

Služby: - deratizace - dezinsekce - dezinfekce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - deratizační, dezinsekční, dezinfekční přípravky - dezinfekční přípravky pro zdravotnictví, zemědělství, komunální hygienu - aplikační technika pro profesionální pracovníky a malospotřebiče.

Poskytujeme služby: - čištění a dezinfekce v nápojovém průmyslu, gastronomii, zemědělství a zdravotnictví. Dodávka, distribuce, prodej: - čistící a dezinfekční prostředky v oblasti zdravotnictví - vysoce specializované prostředky pro neurochirurgii od americké společnosti Pudenz Schulte Medical.

Zdravotně technické služby. Služby: -deratizace - hubení hlodavců -desinsekce - hubení hmyzu -desikace - hubení plevelů -desinfekce - likvidace choroboplodných zárodků -likvidace plísní včetně dřevomorky -ochrana dřevěných konstrukcí.

Zdravotně technické práce. Deratizace: -hubení hlodavců. Desinsekce: -hubení hmyzu Dezinfekce: -hubení mikroorganismů. Desikace: -hubení plevelů na komunikacích a železnicích. Vyklízecí práce - půdy, sklepy. Likvidace holubích kolonií. Ošetřování dřeva a konstrukcí proti dřevokazným plísním (houbám) a hmyzu. Ochrana budov proti ...

Služby, zdravotně technické práce: -desinsekce-hubení hmyzu -dezinfekce-hubení mikroorganismů -deratizace-hubení hlodavců -desikace-hubení plevelů na železnicích a komunikacích -ochrana budov proti holubím koloniím -vyklízení-půdy, sklepy.

Služby: - deratizace - dezinfekce - dezinsekce - čištění interiéru automobilů

Naše služby: - deratizace - úklidové práce.