Užijte si zábavu pro celou rodinu v akvaparku. Dopřejte si relaxaci ve vířivé vaně, finské a parní sauně a vychutnejte si relaxační masáž a zábal těla. Zaplavejte si ve venkovním i krytém bazénu s protiproudem, masážními lůžky a vodním hřibem.

Plavecký bazén - krytý bazén, wellness, sportovní hala - ubytovna - adresa: V Luhu 1089, Kralupy nad Vltavou - tel.315 726 089. Zimní stadion - ledová plocha - víceúčelová hala - adresa: Mostní 812, Kralupy nad Vltavou - tel. 734 375 591. Koupaliště - letní koupaliště, venkovní bazény - adresa: Ke Koupališti 600, Kralupy ...

Víceúčelová sportovní hala: - ledová plocha - aquapark - fitness - tělocvična - bowling - squash - fotbalové hřiště - atletický stadion - restaurace - hotel.

Služby: -plavecký bazén -multifunkční sportovní hala.

Sportovní areál Hulín: - fotbalové hřiště - fotbalový klub Spartak Hulín, Admir Hulín a přípravka SVČ - atletický ovál - atletický klub SVČ Hulín Pronájem hřiště s umělým povrchem. Koupaliště. Minigolf. Ubytovna - tel.: 606729653: - 1 čtyřlůžkový, 11 třílůžkových, 2 dvoulůžkové a 1 jednolůžkový pokoj.

Letní koupaliště a minigolf: - bazén se skonanskými můstky a s dětským brouzdalištěm - hřiště na beach volejbal, nohejbal, petanque, badninton, stolní tenis, dětské průlezky, pískoviště a houpačky - bufety a kryté zahrádky - bezplatné parkoviště - minigolfové hřiště.

TECHNICKÉ SLUŽBY HOLEŠOV, S. R. O. NABÍZÍ SVÝM ZÁKAZNÍKŮM: 1. Svoz KOMUNÁLNÍHO ODPADU – tradiční služba, kterou provádíme pro právnické i fyzické osoby. K uložení tohoto odpadu nabízíme nádoby o objemu 110, 120, 240 a 1100 litrů, které lze v sídle naší společnosti na Květné ulici v Holešově také zakoupit. Tuto službu poskytujeme nejen mnoha ...

Koupaliště Klánovice - otevírací doba od 31. května do 15. září - pondělí až pátek 10:00 - 19:00 - sobota, neděle 9:00 - 19:00.

Hostivařská přehrada: - provoz areálu koupaliště Hostivař

Krytý plavecký bazén Mohelnice. Plavecký areál nabízí: -krytý 25m bazén -6 drah -vhodný i pro pořádání závodů -sauna -parní komory -biosolarium -masáže -občerstvení.

Relaxační a pohybové centrum: -zaměření na orientální tanec -výuka tance -nový druh pohybu, relaxace tancem -zdokonalení pohyblivosti těla -harmonizační uvolnění -odstranění některých zdravotních potíží -východní taneční kultura -orientální taneční hudba a kostýmy.

Sportovní areál: - sportovní hala - posilovna - koupaliště - minigolf.

Krytý bazén. Finská sauna Pára. Whirlpool. Tobogan. Masážní trysky. Rožnovské koupaliště s atrakcemi.

Spartak Vlašim: -stravování -samostatný provoz pouze pro klientelu -ubytování - kapacita 65 lůžek -dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením -klubovna s reprodukční a video technikou -v některých pokojích je televize -zázemí pro všechny druhy sportů, pro jednotlivce i skupiny i firemní akce -sportovní hala s povrchem podlahy ...

Solárium Fitness centrum - posilovna - osobní tréninky Sauna Masáže

Hotel-ubytování 45 lůžek. Aquapark, plavecký bazén. Zimní stadion-2 kryté haly. Sportovní hala pro míčové hry.

Provoz: - městské lázně - sportovní hala - sportovní areály.

Technické služby Uničov. Provozují: - městské koupaliště, tel.:585054305 - plavecký bazén, tel.:585002187 - dětské dopravní hřiště, tel.:585052028 - zahradnictví u hřbitova, tel.:585054248 - kompostárna - půjčovna zahradní techniky - údržba zeleně - údržba komunikací.

Koupaliště Panorama Zlín-Jižní Svahy, , nabízí pro veřejnost možnost sezónního koupání a relaxaci v letních měsících u několika venkovních bazénů - zážitkový s tobogánem, relaxační, plavecký, brouzdaliště. Provozovatelem jsou Městské lázně ve Zlíně Relaxační bazén má chrliče a masážní lavice. Větší děti ocení skluzavky a tobogán, pro menší ...

Koupaliště Zelené nabízí široké veřejnosti koupání a relaxaci během letních měsíců u několika venkovních bazénů. Pro děti je určeno malé brouzdaliště i velký dětský bazén. Pro plavání je určen plavecký bazén a pro relax zážitkový bazén s atrakcemi. Návštěvníkům je k dispozici i dětské hřiště, stolní tenis a bufet, kde můžete zakoupit ...

Centrum zdraví Bohuňovice: - krytý plavecký bazén - tobogán - dětský bazén - teplý bazén - posilovna, fitness, fitcentrum - sauna - parní lázeň - solárium - masérské služby - plavecký výcvik, - občerstvení.

Ubytovna:, -2 - 4 lůžkové pokoje -sociální zařízení na pokojích nebo na chodbě -vybavené kuchyňky -klubovna s TV. Bazén: - pro veřejnost v soboty 14-19:00 - kurzy plavání kojenců, batolat a předškoláků Finská sauna: - pátky 19-22:00 Zájmové kroužky pro děti: - sportovní střelba - potápění - modelářství