Fitness centra a posilovny umožňují cvičit na kvalitních strojích. Aerobní trénink, kruhový trénink a další lekce vám cvičení obzvláštní. Přihlašte se proto na aerobik, TRX lekce, bosu, bodystyling nebo na jumping a udělejte něco pro svou postavu.

Naděžda Holá se zaměřuje na rekondiční cvičení a překladatelskou činnost.

Rostislav Čech je osobní trenér ve fitness.

Provoz fitness centra. Prodej doplňků stravy, iontové nápoje.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti fitness a pilates.

Služby. Fittnes, posilovna. Osobní trénink. Výživové poradenství. Spinning: -indoor-cyclingový trening -na kolech -nejmodernějších a nejlepších spinnerech řady NXT značky Star Trac. Cvičení pro těhotné. Jóga. Bosu. Cvičení pro ženy. Pevné břicho a zdravá záda. Slim box a Power box. Pilates. Služby dětského koutku.

Vladimír Kozler se zaměřuje na wellness, fitness, masáže a fyzioterapie.

Fitness studio - skupinové cvičení alpinning i bodystyling.

Věra Mikulcová provozuje sportovní, fitness komplex.

Fitness centrum. Solárium. Jumping. Prodej - sportovní oblečení pro fitness, kulturistiku a volný čas GASP, BETTER BODIES Masáže - dornova metoda - akupresura

Kurzy, cvičení: - Pilates. Masérské služby: - masáže.

Nabízíme cvičení na revolučních strojích POWER PLATE -jednoduché, bezpečné a efektivní cvičení pro všechny věkové skupiny-Novinka v oblasti fitness FIVERIDERS a dále CARDIO. Zdravé a bezpečné opálení dle nových norem EU-SOLÁRIUM+KOLAGEN. Prodej solární kosmetiky a fitness doplňků výživy.

Přijďte si k nám vyzkoušet originální fitness program. Za doprovodu hudby a pod dohledem odborného instruktora u nás zažijete kvalitní sportovní vyžití. Alpinning je ideální pro všechny věkové kategorie.

Služby: -provoz fitness centra -solárium - power jóga - TRX - Bodystyling - H.E.A.T. program - Břišní tance.

Sportcentrum Ledeč nad Sázavou, v.o.s. se zaměřuje na půjčovaní lodí a kol a provozuje fitness centrum.

Sport studio: - fitness - sguash - aerobic, zumba - masáže - solárium - vířivka - prodej výživy a doplňků

Služby: -sportovní centrum -posilovna.

Mgr. Michaela Žaba Dvorská se zaměřuje na skupinové lekce jumpingu, spinningu, kruhových tréningů, TRX a cvičení pro děti i důchodce.

Prodlužování řas - depilace - vizážistika Manikúra - pedikúra Solárium Sebeobrana KAPAP Fitcentrum Sebeobrana KAPAP Lymfatické masáže - klasické masáže - masáže lávovými kameny

Služby: -fitness -masáže -spinn -osobní trenérství -diagnostika postavy -sestavení tréningových plánů -sestavování jídelníčků

Kosmetika - lymfodrenáže - přístrojové ošetření těla - vyplňování vrásek - mezoterapie Manikúra - pedikúra - nehtová modeláž Solárium Cvičení - zumba.