Zahrát si Pool, Snooker anebo Karambol může každý. Stejně jako Bowling a jeho mnohé varianty. Neváhejte si najít vhodný bar či klub, kde si s přáteli zahrajete kvalitní hru, anebo využijte nabídku výrobce a kupte si kulečníkový stůl s kompletním vybavením.

UNIČOVSKÉ INVESTIČNÍ družstvo provozuje restauraci, bowling a poskytuje cateringové služby.

Penzion Pavlík provozuje apartmán s kapacitou až 68 hostů v 23 dvou a více lůžkových pokojích, 5 apartmánech. V penzionu se nachází i dvě restaurace, bowling, stolní tenis a konferenční místnost s dataprojektorem.

Areál Skiland Ostružná je areál, který se nachází v okrese Jeseník. Nabízí: - ubytování 2, 3, 4 lůžkové pokoje - apartmány s vlastní kuchyňkou kapacita 5 lůžek a 2 přistýlky - restaurace - 2 bowlingové dráhy - 2 tenisové kurty s možností volejbalu - ohniště - bungee trampolína - půjčovna kol - zvýhodněné týdenní pobyty - ozdravné ...

Restaurace a sportovní centrum. Sportovní aktivity: - bowling - squash - tanec - virtuální realita.

Bowling centrum Sportovní centrum: - bowling - pizzerie, restaurace.

Služby: - obchodní a sportovní centrum

Tenisové kurty. Golf Indoor. Atrakce pro děti. Wellness. Fitness. Hipoterapie.

Sport Klub: - 2 squashové dvorce - 2 stoly na stolní tenis - fitness - kulečník - šipky - ubytování - klubovna s krbem a obslužným barem - školící místnost.

Pivnice na Myslivně. Restaurace. Bowling.

Herna: -kulečníky -automaty -simulátory. Kompletní cateringové služby Možnost pronájmu pro různé akce a večírky

Herna-Bar "GARRIGUE" vedoucí: Dostálová Ludmila

Mexican bowling EL PASO Bowlingové centrum: - dvě profesionální bowlingové dráhy.

Blue Star bowling Bowlingové centrum: - 4 profesionální bowlingové dráhy.

Provozování bowlingových center: - El Paso Zábřeh na Moravě - Blue Star Bowling Šumperk.

Sportovní centrum Mlýn: - squash - badminton - posilovna - masáže - zumba, pilates - kardiopásy - schwinn cycling - bodystiling - joga - aerobic - fitbal - hlídání dětí - piloxing - bookwa - dynasos bosa - master jamp - port de bras - power jóga.

Sports Kotelna: - restaurace - pizza - salonek-nekuřácká restaurace - bowling - squash - badminton - solárium - fitness - sauna - spotoviště.

Nákupní a obchodní centrum: - bowling s klimatizací, biliár, šipky a stolní fotbal - restaurace - velkoplošná projekce a TV se sportovními přenosy - pořádání firemní a soukromé večírky - herna s klimatizací. Obchody: - cestovní kancelář - textil dětský a kočárky - fashion shop - oblečení pro sport a volný čas - ...

Bowling: - 3 dráhy - klimatizováno. Bar: - kapacita 30 osob, 20 osob nekuřácký salonek - možnost pořádat soukromé akce, firemní večírky, párty, oslavy.

Herna, bar Ruleta, kostky Synottip-sázková kancelář Bowling Kulečník Terasa Projekce přenosů na velké plátno

Bowland: -tel.:587420203 -12 bowlingových dráh -bumpery - zařízení pro děti -kapacita 100 míst. -klimatizace. Restaurace Gastroland: -rauty, svatby, promoce, rodinné oslavy -kapacita 80 míst -firmní a sportovní akce -bezbariérový přístup -wifi zdarma.

Restaurace - letní terasa Vinárna Bowling