Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
Sedlec u Mikulova je vinařskou obcí, která se nachází v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Je rozložena na území chráněné krajinné oblasti Pálava a biosférické rezervace Dolní Morava. Rovněž se zde nachází významné historické objekty jako Kostel sv. Víta či sirné lázně. Neváhejte a přijeďte nás určitě navštívit.
Obec Sedlec - vinařská obec v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
Společnost Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. se věnuje provozování sportovních zařízení ve městě Táboře. Provozujeme zimní stadión, hotel Zimní stadión, plavecký stadión, baby centrum, fotbalové stadióny, sportovní haly, wellness, kino Svět, Gym Leskovická. Neseďte doma a přijďte k nám rozhýbat své tělo.
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Lyžařský klub, club. Sportovní centrum: -lyžařský vlek, sjezdovka -večerní lyžování. Služby: -oprava, mazání, seřízení lyží.

Přijďte si k nám zahrát turnaj, přátelské utkání či jen tak volnočasově strávit aktivně svůj čas

Lanové centrum-moderní 3D bludiště v přístavišti Baťova kanálu. Návštěvníci zde najdou vysoké domečky válcového tvaru, z nichž vybíhají lávky chráněné sítěmi. Dále se mohou těšit na Zábavné překážky mezi lávkami symbolizují vodní svět – proběhnout se můžete skrze lekníny, rybí hejno, chaluhy nebo rybářskou síť.

Lyžařský areál Zadov: -sedačková lanovka -lyžařské vleky na Zadově a Nových Hutích -dětské lyžařské vleky -pravidelně upravené sjezdové a běžecké tratě v délce 80 km. Lyžařská škola: -kurzy lyžování a snowboardu -pro děti i dospělé -školka - opatrovací služba. Ubytování: Chata Churáňov, tel.:388428219.

Český svaz tělesné výchovy. Jihomoravské krajské sdružení ČSTV.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Organizování sportovních soutěží -Zprostředkování obchodu a služeb -Reklamní činnost a marketing -Pronájem a půjčování věcí movitých -Maloobchod motorovými vozidly ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti Poskytování tělovýchovných a sportovních ...

Provoz sportovních hřišť. Prostředí pro sportovní soustředění sportovních klubů, firemní akce nebo sportovní kempy. Kompletní služby spojené s ubytováním, stravováním a pronájmem sportovišť. K dispozici: -tartanový povrch, čtyřdráha, doskočiště, basketbal, nohejbal -hřiště s umělým i přírodním trávníkem -futsalové hřiště v ...

-Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti

Hotel a restaurace Kocanda, které provozuje společnost Shotty s.r.o. Děčín, nabízí skvělé ubytovací služby v Českém Švýcarsku. Najdete nás blízko centra, vedle Labe u vyhledávané cyklostezky. Ubytování: - tříhvězdičkový hotel - pokoje vybavené plazmovou TV, sociálním zařízením - pokoje nadstandardní s infrasaunou - antialergické ...

Jízdárna - vyjížďky na koních - ustájení koní Pořádá - víkendové pobyty s koňmi - dětské tábory Koně - chov - trénink - přeprava

Stadion, aréna a sportovní areál. Venkovní fit park. Street workoutové hřiště. Skatepark. Hřiště na petangue. Venkovní šachy.

Krytá vytápěná střelnice s celoročním provozem. Velkoobchod, maloobchod, opravny, servis: -palné zbraně (krátké, kulové, malorážní) -optika (puškohled) -zkoušky na zbrojní průkaz - veškerá příprava. Soudní znalecké posudky (zbraně, trhaviny, kriminalistika)

Pořádání závodů aut do vrchu.

Společnost Prosper Golf Resort a.s. je resort v malebné krajině pod Beskydami, který nabízí ubytování, restauraci a golfové zázemí.

Vodácký klub: -vodní turistika -rafting. Půjčovna, pronájem: -sportovní lodě - kanoe, nafukovací pramice, rafty aj. -vodácká výzbroj, potřeby -přívěsné vozíky na lodě -střešní boxy. Možnost sjednat zapůjčení i na jiném místě.

Rekreační areál Na Trojáku nabízí ubytování a restauraci na rozhraní oblastí Vsetínska, Zlínska a Kroměřížska na vrcholu valašského kopce Troják. Ubytování, hotel, apartány: Naleznete u nás různé kategorie ubytování od hotelového pokoje po apartmán pro větší skupinu osob. Máme k dispozici dvou až šestilůžkové pokoje střední kategorie a ...

Lyžařský areál: - dva lyžařské vleky EPV 300 - dvě sjezdovky dlouhé 350 m s umělým zasněžováním - parkoviště a občerstvení přímo u sjezdovky

Ski* areál: -lyžařský vlek - délka 555 m, převýšení 99 m (lyžování) -délka sjezdovek (sjezdovka) 560, 620 a 800 m -zasněžování, umělé osvětlení, občerstvení.