Jízdní kola horská, trekingová a krosová se řadí mezi základní typy kol. Nezapomeňte si kromě jízdního kola pořídit i potřebné příslušenství v podobě cyklistické přilby, rukavic, pohodlného dresu, stojanu, košíku, kapsy na drobnosti a odolného zámku.

Cyklo Večerka s.r.o. se zaměřuje na prodej jízdních kol, cyklopříslušenství a cyklistického oblečení.

Maloobchod, e-shop: -brýle -chrániče -jízdní kola -lyžařské helmy, SNB helmy -lyže a lyžařské vybavení -sportovní oděvy -outdoor, stany, spacáky -tašky, batohy

CYKLO SERVIS PLZEŇ | PRODEJ KOL, SERVIS KOL, PORADENSTVÍ Provádíme komplexní i dílčí opravy jízdních kol a elektrokol, stavby kol na míru i přestavby na elektrokolo. Nabízíme jízdní kola, elektrokola, cyklokomponenty, sportovní výživu, příslušenství pro kola, sportovní oblečení, cyklistické a sportovní brýle, přilby na kolo a tretry na kolo.

Cykloservis, prodej: -jízdní kola DEMA, CTM, ALPINA, WHEELER, KELLY'S, GT SCOTT Oprava, servis: -jízdní kola.

Prodej, servis, oprava: - jízdní kola.

Motobel s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis zahradní, lesní a komunální techniky a jízdních kol.

Prodej kol, elektrokol, cyklistického vybavení, oblečení i příslušenství a doplňků. Servis všech typů kol i elektrokol. Půjčovna kol i elektrokol. Prodej zimního, lyžařského i outdoorového vybavení na objednávku. Seřizování lyžařského vázání s certifikátem.

Prodej, výkup a servis všech typů jízdních kol. Prodej použitých silničních kol se zárukou původu za slušnou cenu. Prodej komponentů, cyklo oblečení a příslušenství ke kolu.

Oprava jízdních kol. Prodej náhradních dílů na jízdní kola.

Tike s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu cyklostanů.

Libor Homolka se zaměřuje na prodej a servis jízdních kol, cyklistických potřeb a sportovního oblečení a obuvi.

Prodej jízdních kol, koloběžek, odrážedel, cyklistických doplňků. Provádíme servis kol nejen u nás zakoupených. Možnost prodeje na splátky.

Maloobchod, prodej: - jízdní kola - lyže - sportovní potřeby. Servis: - kola - lyže Půjčovna: - lyžařské a snowboardové vybavení

Společnost DUST Bike s.r.o. zajišťuje zakázkovou stavbu značkových jízdních kol.

Ing. Ladislav Štercl se zaměřuje na výrobu různých druhů kol a tříkolek - jedná se například o lehokola, handbiky a mnoho dalšího.

Prodej i servis jízdních kol a cyklistických potřeb.

Prodej: - železářství - krbová kamna a sporáky - krbové vložky - krbová kamna s výměníkem - kuchyňské potřeby - jizdní kola - zahradní traktory - sekačky - kultivátory - řetězové pily - zahradní nábytek.

Rodinná firmu Jizdní kola Libor Kundrata se již od roku 1998 zabývá prodejem, servisem a poradenstvím v oblasti jízdních kol a cyklo doplňků. Firma sídlí v Miloticích na Slovácku a má dlouholetou tradici a zkušenosti v oboru. Nabízí široký sortiment jízdních kol různých značek, typů a velikostí. V prodejně najdete kola horská, silniční, ...

Prodej, servis: - elektrokola - skútry - elektro koloběžky.

Prodej a servis: -jízdních kol -cyklistických potřeb a doplňků.

Cyklo Kyjovský s.r.o. se zaměřuje na prodej různých druhů jízdních kol a elektrokol, helem, cyklistického oblečení a cyklopříslušenství.

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby -jízdní kola -cyklistické potřeby.