Jízdní kola horská, trekingová a krosová se řadí mezi základní typy kol. Nezapomeňte si kromě jízdního kola pořídit i potřebné příslušenství v podobě cyklistické přilby, rukavic, pohodlného dresu, stojanu, košíku, kapsy na drobnosti a odolného zámku.

Internetový obchod se sportovním vybavením. Prodej odrážedel, koloběžek, skateboardů, bruslí, vybavení pro bojové sporty, míčové hry. Pomůcky pro turistiku a outdoor, fitness a posilování.

Tike s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu cyklostanů.

Společnost DUST Bike s.r.o. zajišťuje zakázkovou stavbu značkových jízdních kol.

Prodej, servis: - elektrokola - skútry - elektro koloběžky.

Prodej, e-shop: - sportovní potřeby - stroje pro fittnes - sportovní obuv - doplňky výživy - potřeby pro cyklistiku. Provozovna: - Ostrava, Žákovská 14.

Prodej: - sortiment SHIMANO - cyklistické potřeby - kola, doplňky, náhradní díly, cyklodíly. Internetový obchod, e-shop.

Prodej, E-shop, servis, opravy: - Jízdní kola, cyklistické doplňky a příslušenství - Stavba horských i silničních kol na zakázku.

Nabízí - pojišťovací služby - cykloservis

Prodej: - jízdní kola - sportovní potřeby - koloběžky - brusle - funkční prádlo - cyklo oblečení - cyklo doplňky - dětské sedačky.

Výroba, velkoobchod, prodej: - trojúhelníky do rámu kola - dvojbrašny a trojbrašny na nosič kola - brašny na řidítka - mapníky na kola - ledvinky - podsedlové brašny - závěsné brašny na nosič - návleky na nohy - nazouvací, se zipem - na lyže a snowboard - obaly, vaky - pouzdra na mobily

Společnost Cargo Bike Daddy s.r.o. prodává na svém eshopu elektrokola.

Prodej, e-shop: - jízdní kola - rámové sady - pláště, duše - pumpy - dámské, pánské cyklistické doplňky.

Výroba, velkoobchod: - blatníky - doplňky na jízdní kolo. Sídlo firmy: - Novoveská 95, Ostrava - Mariánské Hory. Velkoobchod s vinem a delikatesy

Půjčujeme nosiče kol na tažné zařízení THULE. Nosiče kol na kouli Thule Euroclasic jsou nejlépe hodnocené nosiče kol. Ceny půjčovného: 150 Kč/den, 300 Kč/víkend, 750 Kč/ týden.

Koloběžkárna: - prodej, servis a půjčovna - koloběžky - odrážedla - kickboardy

Prodej, maloobchod, opravy, servis, e-shop: - jízdní kola (horská, silniční), příslušenství - doplňky, potřeby pro cyklisty, cyklistické potřeby - rotopedy, cyklo trenažéry - hry, hlavolamy, šipky, kulečníkové potřeby. Sklad pro e-shop: - Přemyslovců 55/7, Ostrava - tel.: 603575591 - fax: 596635333.

Servis, prodej: - jízdní kola - cyklo příslušenství.

Prodej, maloobchod: - sportovní potřeby - sportovní oděvy, obuv - lyžařské a cyklistické potřeby.

Prodej, e-shop: - sportovní potřeby - sportovní oblečení, oděvy, obuv

Prodej, e-shop - sportovní potřeby - sportovní oděvy, oblečení, obuv

Prodej a maloobchod se sportovními potřebami. Nabízíme: - lyže a snowboardy - boty a vybavení - kola silniční, endur, dětská, crossová a horská Půjčovna a bazar kol, lyží a skialpinistického vybavení.

Maloobchod, prodej, E-shop, opravy, servis: - jízdní kola: - pánská, dámská, dětská, elektrokola - cyklodoplňky - komponenty na jízdní kola - cyklistické oblečení, cyklodresy - cyklistické helmy. Cykloservis. Sídlo firmy: - Nádražní 535/26, Bolatice.

Služby Cramr s. r. o. se zaměřuje na elektrická kola různých značek, typů a modelů. Elektrokola jsou vhodná do terénu i pro použití ve městech.

BICYKLY.CZ s.r.o. v Ostravě se zabývá prodejem i servisem jízdních kol, cyklistického oblečení, cyklodoplňků a příslušenství. Naleznete u nás horská, crossová, silniční i dětská kola a elektrokola. Specializujeme se na kultovní značky kol, které jinde v okolí nenajdete - Rocky Mountain, Bianchi, MRX a Rock Machine. A pokud budete mít nové kolo, ...