Žádný profesionální ani rekreační lyžař se neobejde bez sjezdových nebo skialpinistických lyží, lyžařských bot, vázání, hůlek, přilby, chráničů, lyžařských brýlí, vosku a dalšího příslušenství. S kvalitním lyžařským vybavením bude lyžování bezpečnější.

Cyklosport Švec
Naše firma Cyklosport Švec se orientuje především na prodej jízdních kol, elektrokol, doplňků a oblečení pro celou rodinu. Současně také provozujeme půjčovnu a servis, a to nejen pro cyklosport. Maloobchod, prodej, služby: - sportovní oblečení (dámské, pánské dětstké) - prodej a servis jízdní kola - prodej snowboardů - elektrokola - ...
SKI-PI – lyže Písek - Andrea Šmidmajerová provozuje prodejnu, půjčovnu, servis lyží, školu lyžování a snowboardingu a pořádá zahraniční lyžařské zájezdy. Nabízíme také kurzy a materiálové vybavení pro snowkiting a skialpinismus. Půjčovna lyží: Nechce se Vám investovat každý rok do aktuálních modelů, potřebujete ušetřit místo v úložných ...

Prodej, půjčovna, bazar, servis: - sportovní potřeby - jízdní kola - lyže - autoboxy, cyklonosiče. Broušení bruslí. Prodej, půjčovna, montáž, servis: - CB radiostanice, vysílačky.

Prodej, e-shop, půjčovna, servis: - lyže - snowboardy - vázání, boty - oblečení.

E-shop: - skiboardy - snowblady - vázání, obaly, batohy

Prodej: - jízdní kola - oblečení, obuv - běžky

E-shop: - lyže - snowboardy - oblečení - helmy, hole

Prodej a servis: -nové a použité lyže, lyžařské boty a snowboardy -montáže a elekronické seřizování všech druhů bezpečnostních vázání -široký výběr zimních bund a lyžařských doplňků -půjčovna lyží a snouwboardů.

Petr Mizera provozuje internetový obchod Snowboard-lyze-shop.cz, který nabízí vybavení na sjezdové lyže, běžky, snowboardy a další sportovní vybavení. Eshop je specializovaný na kvalitní značku Fischer. Využít můžete i kamenné prodejny na Rudolfovské ulici v Českých Budějovicích.

Bazar-výkup, prodej: -sportovní zboží -rybářské vybavení -lyžařské vybavení -lyžáky, brusle -hokejky, tenisové rakety -jízdní kola -dětské autosedačky -nádobí -elektrické nářadí -elektronika -repasované elektrospotřebiče. -nářadí.

Prodej: - nové i použité sportovní zboží - lyže - snowboardy - běžky - brusle - kola horská, trekingová, dětská, dámská. Servis jízdních kol. Bazar, komisní prodej, výkup sportovních potřeb.

Prodej i na splátky - jízdní kola - sportovní potřeby Servis Montáž - vázání běžeckých lyží

Prodejna snowboard skateboard zboží, skateshop a snowboardshop, půjčovna a velkoobchod. Prodáváme SK8 a SNB vybavení, snowboardy a skateboardy, vázání, boty, oblečení, trička, kalhoty. Nabízíme skejtové a snowboardové potřeby, kola BMX a fashion.

Prodej, e-shop: - sportovní potřeby Oprava, servis, půjčovna: - jízdní kola - lyže

Půjčovna: - lyže, snowboardy - běžky - brusle Výuka lyžování.

Skiareál Lipno. Služby: - lyžařská škola Půjčovna, servis: - lyže, lyží - snowboardů

Prodej, e-shop, bazar - sportovní potřeby - lyže, lyžařské vybavení - kolečkové brusle

Maloobchod, prodej, servis: -jízdní kola -lyže sjezdové, běžecké

Prodej použitého zboží, bazar - nábytek - skříně, postele, pohovky - sportovní potřeby - jízdní kola, koloběžky - lyže, brusle - oblečení

Internetový obchod, e-shop: -snowboardy. -snowboardové vybavení. -sportovní oděvy.

Potřebujete špičkové závodní kolo nebo naopak rekreační kolo na výlety do přírody? U nás seženete všechny možné typy kol a ještě Vám nabídneme jejich servis. Jsme velkoobchodní i maloobchodní prodejna kol a lyží. U nás seženete celá kola, cyklistické doplňky a náhradní díly. Prodáváme dámská kola, pánská kola i dětská kola. Nabízíme horská ...

Bazar sportovní potřeby - sjezdové lyže - běžky - snowboardy - sjezdové i běžecké boty - helmy - hole - brýle Prodej - sjezdové lyže - běžky - snowboardy - sjezdové i běžecké boty - helmy - hole - brýle Půjčovna - sjezdové lyžařské ...

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby, obuv, oblečení. Služby: -montáž, opravy a seřízení lyžařského vázání -broušení hran a skluznic lyží -prodej použitých lyží a bot -půjčovna lyží.

WAVE SPORT Specializovaná prodejna zimního vybavení: -lyže, běžky, snowboardy, boty -vše nové i použité -velký výběr oblečení a doplňků. Půjčovna: -lyže, běžky -snowboardy.

Na ploše 200m2 najdete široký výběr kol, komponentů, cyklistické oblečení a přes zimní sezonu: -lyže, příslušenství a zimní textil. Kompletní servis lyží.