Žádný profesionální ani rekreační lyžař se neobejde bez sjezdových nebo skialpinistických lyží, lyžařských bot, vázání, hůlek, přilby, chráničů, lyžařských brýlí, vosku a dalšího příslušenství. S kvalitním lyžařským vybavením bude lyžování bezpečnější.

E-shop: - dámské a pánské oblečení - lyže a lyžařské vybavení

Prodej, e-shop: - sportovní potřeby - lyže - vybavení na fotbal, hokej, tenis

Půjčovna, maloobchod, bazar, servis: - lyže, lyží - snowboardy

Služby, provoz: - lyžařské vleky - půjčovna lyží - lyžařská škola

Maloobchod, e-shop: - potřeby pro lední hokej - hokejová výzbroj Maloobchod, půjčovna, servis, bazar: - lyže, běžky - snowboardy Služby: - broušení bruslí

Maloobchod, prodej, e-shop: -dámské a pánské oblečení -batohy -sportovní oblečení -lyže

Kurzy: - lyžování - snowkiting - freestyle snowboarding Půjčovna: - lyže - snowboardy

E-shop nabízí lyžařské vybavení, lyže, snowboardy. Máme připraveny novinky pro milovníky lyžování, dárkové lyžařské sety BLIZZARD, značku Sporten, Westige a helmy. U nás nakoupíte lyže a dostanete od nás značkové Ski-Fixy řemínky na lyže, hůlky, vaky. Dále nabízíme lyžařské brýle, lyžařské a snowboardové oblečení, oblečení na běžky a nordic ...

Montáže: -vázání na lyže -brusle. Broušení: -brusle -lyže. Opravy: -lyže -výplet tenisových raket -šitých míčů -sportovních potřeb -lyžařských bot -deštníků.

Lyžařský areál: -denně upravováno -sjezdová dráha osvětlena -parkování 100 m od vleku -občertstvení přímo v areálu -spojení areálů Nad nádražím a Pod nádražím se nabízí delší lyžování a služby -areál je napojen na běžecké tratě strojově upravované Škola lyžování. Půjčovna: -lyže -snowboardy -běžky.