Do přírody je nutné mít kvalitní outdoor vybavení. Campingové vybavení jako jsou stany, spacáky, karimatky, GPS navigace, horolezecké a vodácké vybavení, cestovní chladničky, solární nabíječky, vysílačky a repelenty vám umožní a zpříjemní pobyt v přírodě.

Velkoobchod + maloobchod: - sportovní potřeby a sportovní vybavení pro všechny druhy sportů - e-shop.

Výroba, dodávka, opravy, servis - kompletní sortiment pro paragliding a kiteboarding - padáky, sedačky - záložní padáky Služby - škola létání - paragliding kurzy

Maloobchod, eshop: - sportovní potřeby - sportovní obuv - oděvy - turistika.

Eshop pro psy a kočky: - luxusní obojky, vodítka, kšíry, pelíšky, oblečky, hračky, pamlsky, krmiva - sortiment a zastoupení značek ROGZ, Pinkaholic, Pretty Pet, Louis Dog, Red Dingo, Proplan, Royal Canin, Eukanuba. Portál a eshop s vybavením pro BUSHCRAFT a potřeby pro pobyt v přírodě.

E-shop: - sportovní vybavení, outdoorové vybavení, vybavení pro dům a zahradu, chovatelské potřeby, dětské zboží a mnoho dalšího.

Prodej: - outdoorové vybavení pro turistiku.

Prodej, e-shop s outdoorovým a campingovým vybavením značky Cattara.

Prodej: - lyže, běžky, snowboardy - jízdní kola - outdoorové vybavení - sportovní oblečení a vybavení. Lyžařský servis. Půjčovna.

Prodejna myslivosti nabízí široký sortiment oděvů, obuvi a doplňků nejen pro mylivce, lesníky a pro pobyt v přírodě. Prodej: - košile - trička - mikiny - svetry - obleky - bundy - kalhoty - golfky - holiny - opasky - vodítka - nože - dalekohledy - střelivo, diabolky - keramika, dárkové předměty - tinktury z ...

Maloobchod, prodej: - vybavení pro horolezectví, outdoor sporty - sportovní potřeby, oblečení - batohy - boty - brýle - bundy, cyklodresy - stany, spacáky - baterky, čelové lampy.

E-shop, internetový obchod: - outdoorové vybavení - stany - karimatky - spací pytle - batohy - vařiče - kotlíky - nádobí - turistické vybavení - čelovky, kompasy, krokoměry - sněžnice.

Směnárna valut. Půjčovna elektrokol, koloběžek, nordic blading bruslí SKIKE, sněžnic, terénního kočárku SPEKO, holí a turistického vybavení pro Jeseníky.

Výroba outdoorového vybavení z materiálu GORE-TEX®, Windstopper®, Polartec Powerstretch® a Power Shield ®. Distribuce obuvi Meindl, přípravků Fibertec. Firemní prodejna: - Žerotínova 41, Šumperk - Lidická 3, Praha 5 (prodejna Tilak) - Lidická 1, Praha 5 (prodejna Meindl)

Cestovní kancelář: - zájezdy se sportovní náplní - typy turistických, cyklistických, vodáckých, lyžařských zájezdů. Prodej: - outdoorové vybavení.

IK Myslivecké oděvy: - výroba kožených, lodenových mysliveckých oděvů a doplňků s možností výšivek - kožená saka, vesty, kalhoty - kožené batohy, opasky, šle - prodej kožených čepic s možností výšivek.

Myslivecké potřeby, - kompletní sortiment pro mysliveckou praxi - výstroj - obuv - optika - noční vidění - termovize - nože - lovecká elektronika. Rybářské potřeby - veškerý sortiment pro rybolov - pruty - navijáky - krmení, návnady, nástrahy - podběráky, podložky, saky, vezízky, čeřínky, řízkovnice - splávky, bojky, ...

Prodej: - obuv - oblečení - zábava, volný čas - vše pro sport, turistiku, outdoor. - hudební nástroje - obranné pomůcky. Hudební produkce - živá kapela NAŽIVO 3+1.

Prodej Servis Pronájem Internetový prodej, e-shop: - kempinkové vybavení - stany, přístřešky, karavany.

Prodej, e-shop -značkové sportovní oblečení, obuv, vybavení pro letní a zimní sporty -kolekce pro sport, volný čas, turistiku a cestování.

Prodej, e-shop - značkové sportovní oblečení, obuv - vybavení pro zimní a letní sporty - sportovní potřeby - kolekce pro sport, volný čas, turistiku a cestování.

Prodej, e-shop: -značkove sportovní oblečení, obuv -vybavení pro letní a zimní sporty -sportovní potřeby -kolekce pro sport, volný čas, turistiku a cestování.

Dovoz, velkoobchod, prodej vojenského a outdoorového zboží z celého světa.Nabízíme široký sortiment vojenské výstroje a doplňků různých armád pro život v přírodě, rybáře, myslivce, lesáky, trempy, pro volný čas atd. Náš armyshop nabízí jak originální výstroj a výbavu, tak i věci vyráběné pro civilní trh. Dále provádíme ražbu identifikačních US ...

Velkoobchod, maloobchod: - zbraně - střelivo - optika - lovecké potřeby - lovecké oblečení, obuv - příslušenství, potřeby na čištění atd.

Výroba sportovních oděvů pro sport a volný čas v dospělých a dětských velikostech: - bundy a kalhoty - funkční prádlo, mikiny, roláky - multifunkční tuby, šátky, čelenky, kšiltovky -rukavice -kukly, obličejové masky, nákrčníky a šály. - zakázková výroba Prodejna a výroba: -Šumperk, Šumavská 17.

Prodej, e-shop: -sportovní oděvy -goretexové oděvy -turistická obuv -lezecká technika -čelovky, úvazky, přilby -sněžnice, lavinová výbava -stany, spací pytle -plynové vařiče, bomby, termosky, nádobí