Odpočiňte si nebo si pořádně zasportujte v některém z rekreačních nebo sportovních zařízení. Můžete si vybrat z městských sportovních a rekreačních center, horských středisek anebo ze zařízení ležících blízko vodních ploch s bohatým sportovním využitím.

Škola potápění a potápěčský klub Devil Diving Club Olomouc
Naše Škola potápění a potápěčský klub Devil Diving Club Olomouc má bohaté zkušenosti s pořádáním kurzů. V rámci kurzu si můžete vyzkoušet potápění, projít kurzem základním, pokročilým, profesionálním, potápěč záchranář. Dále jsou plně k dispozici kurzy potápění v suchém obleku, potápění NITROX diver, hloubkového potápění, fotografování pod ...
Velkoobchod: - tiskopisy pro účetní evidenci firem - samopropisující tiskopisy - doklady pro podvojné účetnictví - kancelářské potřeby.

Portál NAŠE-ČESKÉ s.r.o. provozuje eshop s dětským zbožím, kosmetické a drogistické výrobky, potřeby pro sport a volný čas, potraviny a dekorace pro domácnost.

FITNESS DISTRIBUCE s.r.o. se zaměřuje na prodej fitness a sportovního vybavení a zdravé výživy.

SNOWFREERIDERS s.r.o. se zaměřuje na výuku lyžování, snowboardingu a provozuje internetový obchod se sportovním vybavením.

Velkoobchod: -hračky, společenské hry -sportovní zboží -papír, papírenské výrobky -drogerie.

Velkoobchod + maloobchod: - sportovní potřeby a sportovní vybavení pro všechny druhy sportů - e-shop.

Firma Jankusport s.r.o nabízí na svém eshopu sportovní vybavení od potřeb pro lyžování, cyklistiku, snowboard až po elektrické koloběžky, skateboarding a další.

BEORWEB s.r.o. je provozovatelem inzertního portálu nevyhodím.cz k nákupu, prodeji a inzerci dětského zboží, elektroniky, automobilů, potřeb na zahradu, ke sportu a mnoho dalšího.

Prodej: - sportovní potřeby - sportovní obuv - rybářské potřeby - prodej servis lyží a kol - broušení bruslí. - prodej a servis elektrokol

Velkoobchod, maloobchod, oprava, servis: - posilovací stroje - rotopedy - běžecké pásy - trenažéry - posilovací pomůcky - vybavení pro bojová umění a box Předváděcí plocha, sklad: Bělotín 341 tel.: 581 601 521

Služby: - ustájení koní - krátkodobý pronájem školního koně v areálu - individuální výcvik jezdce - vyjížďky do terénu - exkurze pro školy a školky - pronájem kryté haly 20 x 40 m - pronájem venkovní jízdárny 40 x 70 m - ubytování

Společnost Huka stores s.r.o. provozuje internetový obchod se zaměřením na dům a zahradu a dodává na území ČR i EU. Sortiment společnosti se týká okruhů, kterými jsou kuchyň, koupelna, domácnost, zahrada, hobby, dílna a stavba, drogerie, sport.

Lubomír Kolba: - práce s motorovou pilou. - zámečnictví. - výškové práce. - tesařské a pokrývačské práce. - pronájem horolezecké stěny. - pronájem rekreační chaty.

Kraličák, s.r.o. provozuje lyžařský areál Králičák a ubytování v penzionu Kraličák. Areál: - Staré Město 788 32, Hynčice pod Sušinou č.p. 123.

Společnost kolobezky.bike s.r.o. se zaměřuje na prodej koloběžek české značky Kostka, zákazníci si mohou vybírat klasické pro dospělé a děti, pro jízdu se psy, speciály a skládací.

E-shop, prodejna, půjčovna - sportovní letní a zimní výbava

Prodej, ski servis, půjčovna lyží a turistického vybavení, ski bazar, e-shop: - sportovní potřeby - kola, lyže, snowboardy, vybavení pro turisty, horolezce a vodáky. Další prodejna: - 28.října 3

E-shop: - sportovní vybavení, outdoorové vybavení, vybavení pro dům a zahradu, chovatelské potřeby, dětské zboží a mnoho dalšího.

Půjčovna lodí a vodácká škola. Lodě půjčuje a vyzvedává přímo u řeky. Nabízí školní kurzy, firemní akce a raftové výlety. Vodácké akce na českých i zahraničních řekách. Půjčujeme: -plastové kánoe a kajaky, -nafukovací kánoe Pálavy a Baraky, -rafty různých velikostí -mořské kajaky -záchranné vesty -pádla různých velikostí

Půjčovna, prodej, servis: - vše pro letní a zimní sporty.

Prodejna pro cyklistiku a lyžování. Prodáváme horská, trekingová a silniční kola, elektrokola a vybavení a doplňky pro cyklistiku. Provádíme servis kol a elektrokol. V zimním období provádíme servis, broušení a voskování lyží i běžek a prodáváme lyže, běžky a snowboardy.

Prodej: - oblečení a doplňky pro sport, outdoor a volný čas (turistika, cykloturistika, atletika, běžky, plavání). Zastoupení: - ALPINA, ASICS, AXON, COLUMBIA, CRAFT, SWIX, FERRINO, SAUCONY, SENSOR, SPORTEN, ZAJO, TATONKA a další.

Velkoobchod a maloobchod se sportovním vybavením, vybavení pro lední hokej, floorbal a inline. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Opravy a servis sportovního vybavení, speciálně potřeb pro lední hokej a kolečkové brusle.