Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
Naše společnost dodává stájové technologie pro rekonstruované i nově postavené hospodářské objekty. Zaměřujeme se zejména na vysoce kvalitní rošty, které jsou vhodné jak pro chov prasat, koz, ovcí, telat, drůbeže, králíků tak i do dojíren. Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte se na nás obrátit. Nabízíme kvalitu a všestranost.
AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaný prodejce vybavení pro chov domácích zvířat jako jsou slepice, králíci, holubi již od roku 1992. V sortimentu naleznete mimo jiné také krmiva, vitamíny, minerály, krmítka, napaječky nebo také pasti na hlodavce. Zboží lez objednat pohodlně přes náš e-shop nebo navštivte naši prodejně na adrese ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
Zaměřujeme se na prodej a výrobu hraček a potřeb pro Vaše pejsky. Maloobchod, prodej, e-shop, výroba: - hračky a potřeby pro psy - frisbee, míčky, házedla - angility překážky - potřeby pro rekondiční cvičení - interaktivní hračky - nafukovací poštáře - pamlsky - vše pro velké i menší psy a štěňátka.

Prodej: - krmiva pro psy a kočky, krmivo značek Earthborn Holistic, Royal Canin, Monge, Acana, H-Allergen HA +, Pro Pac, MISHA, Sportmix, SPECIAL DOG atd. Nabízíme granule, konzervy, kapsičky, paštiky, pamlsky a zvířecí potřeby. Vlastní rozvoz zdarma - Olomouc, Šternberk, Uničov, Litovel a okolí těchto měst.

TRI-TOPS: - zahradní nářadí - ruční nářadí - elektro nářadí - sekery, rýče, zahradní nůžky, aku vrtačky, brusky, gola sady a klíče, vibrační a ponorná čerpadla, domácí vodárny, žebříky, poštovní schránky - krmivo pro psy.

Prodej -chovatelské a jezdecké potřeby -živá zvířata (rybičky, ještěři, hadi, papoušci, kanárci, morčata, králíčci) -antiparazitika, obojky, pipety, spreje, pinzety-proti klíštaům a blechám -jezdecké potřeby (sedla, uzdečky, ohlávky, vodítka, podkovy, el.ohradíky, deky, kartáče, rukavice, helmy, vitamíny) -spreje proji značkování, zákyzové ...

Prodej: - krmivo pro psy a kočky - chovatelské potřeby.

Zahrádkářské, chovatelské a rybářské potřeby: - osiva, sadba, substráty, hnojiva, postřiky - nářadí, květináče keramické i plastové - sadba hub: hlíva ústřičná, žampiony a další - krmiva pro psy, kočky - e-shop - sadba šesneky, jahod, brambor - ovocné stromky a keře.

Taxislužba. Autodoprava. Stěhování. Montáž: - akvária.

Výroba, prodej: - krmiva, steliva a chovatelské potřeby z vlastní produkce (mražená, sušená krmiva pro akvarijní ryby a ostatní vodní živočichy) - zrniny, šroty, krmné směsi (proso červené, žluté, šedé, slunečnice, loupaný oves) - krmiva pro psy a kočky (Kanada, USA) - kompletace akvárií a terarií. Prodejna: - ...

Jezdecké potřeby EQUIS Kompletní sortiment pro jezdce a koně: - jezdecká sedla, potřeby pro chov koní, otěže, uzdečky, udidla, postroje, oblečení pro jezdce, krmiva, stájové příslušenství, podkovy, elektrické ohradníky, western.

Zverimex. Maloobchod, prodej: - akvarijní rybičky - akvarijní potřeby.

E-shop chovatelských potřeb.

Prodej, e-shop: - švédské krmivo pro psy a kočky

Činnost: - chov holubů Prodej, e-shop: - potřeby pro holubáře

Chov ryb na oteplené vodě. Prodej okrasných ryb. Prodej krmiva pro ryby. Dodavatel pro zverimexy.

Celkové úpravy srsti psů Prodej - chovatelské potřeby

Zprostředkování velkoobchodu - textilní suroviny a polotovary Zprostředkování velkoobchodu - základní zemědělské produkty Zprostředkování velkoobchodu - žívá zvířata

Internetový obchod - krmiva pro psy a kočky - doplňky pro psy a kočky obojky, oblečky, vitamínové doplňky, vodítka, hračky, pelechy, kosmetika Prodej - krmiva pro psy a kočky - doplňky pro psy a kočky obojky, oblečky, vitamínové doplňky, vodítka, hračky, pelechy, kosmetika

Firma Dalibora Hašpici se zabývá výrobou a prodejem kvalitních kaprových návnad a nástrah: - hotové boilies bez konzervantů - vakuované hotovky - pelety, base a method mixy, odpovídající dipy - aktivační liquidy (katalyzátory), pop-up, sirupy a mnohé další.