Denisa Šlechtová

Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
Naše společnost dodává stájové technologie pro rekonstruované i nově postavené hospodářské objekty. Zaměřujeme se zejména na vysoce kvalitní rošty, které jsou vhodné jak pro chov prasat, koz, ovcí, telat, drůbeže, králíků tak i do dojíren. Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte se na nás obrátit. Nabízíme kvalitu a všestranost.
AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaný prodejce vybavení pro chov domácích zvířat jako jsou slepice, králíci, holubi již od roku 1992. V sortimentu naleznete mimo jiné také krmiva, vitamíny, minerály, krmítka, napaječky nebo také pasti na hlodavce. Zboží lez objednat pohodlně přes náš e-shop nebo navštivte naši prodejně na adrese ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
E-shop: - krmivo, krmiva (pro hospodářská zvířata, kočky, psy, koně...)

Zabýváme se dovozem dodávkami potřeb a přístrojů pro chov prasat, skotu, ovcí, koní, drůbeže, hlodavců, psů a koček. Výroba: - klimaboxy pro uskladnění inseminačních dávek - výroba chovatelských pomůcek. Veterinární pomůcky: - ultrazvukové scannery k diagnostice březosti - injekční aplikátory a jehly - rukavice - teploměry.

Včelařské potřeby, e-shop - úly, rojáky - příslušenství úlů - ochranné pomůcky - krmení - vosk - medomety - nádoby a obaly na med.

Prodej, e-shop - včelařské potřeby a pomůcky - rámky a příslušenství - ochranné pomůcky - medové pochutiny.

Prodej potřeb pro chovatele dobytka a vlastní výrobu: -reprodukce -potřeby pro odchov telat -odrohování a kastrace -fixační pomůcky -krmná koryta a žlaby -napájecí systémy -pastevní zvonce -péče o paznehty -mulcové zábrany -čištění zvířat -stříhání zvířat -stájové váhy a míry -značení zvířat -farmářské ...

Dovoz, distribuce: - veterinární přípravky od zahraničních firem.

Nakupte vše pro své domácí mazlíčky z pohodlí domova. Zbavíte se tahání těžkých pytlů granulí a jiných chovatelských potřeb nejen pro psy, ale i kočky, hlodavce a ptáky. Nezapomínáme ani na akvaristiku a teraristiku. Na Profizoo seženete zboží, po kterém byste v kamenných zverimexech marně pátrali. Zkrátka obrovský výběr za výhodné ceny. Navíc ...

Zverimex. Maloobchod, prodej: - živá zvířata - krmiva - chovatelské potřeby: - klece - kompletní zařizování a údržba akvárií a terárií - potřeby pro psy - chovatelská literatura. On-line obchod.

Internetový obchod, e-shop: - chovatelské potřeby - krmiva pro psy, kočky, hlodavce, ježky, ptáky, kozy - hračky pro zvířata.

Dovozce značkových potřeb pro akvaristiku. E-shop - chovatelské potřeby a pomůcky pro akvaristiku - akvária - filtrace - osvětlení - krmiva a vitamíny - skály, písky.

Stříhání a trimování psů, u kříženců střih dle přání, rozčesávání, depilace chloupků v uších a další. Krátké objednací lhůty. Prodej krmiv pro psy a kočky, věrnostní knížky + krmivo zdarma s tím související od firmy fitmin, poradenství ohledně problémového chování psů, výživové poradenství, výcvikové hodiny v nádherném prostředí lesa psích duší ...

Činnost: - včelařství Výroba: - včelí úly

Včelařské potřeby a včelí produkty, dřevopostele z přírodního masivu.

Prodej - chovatelské potřeby - akvária - terária - akvarijní osvětlení, kamínky a technika.

Maloobchod, e-shop: - chovatelské potřeby - akvaristika - teraristika - rybářské potřeby.

Internetový obchod, e-shop: - chovatelské potřeby - teraristika - akvaristika.

Internetový obchod - chovatelské potřeby pro psy, kočky, fretky, hlodavce, ptactvo, koně, akvaristiku a teraristiku Internetový obchod - chovatelské potřeby pro psy, kočky, fretky, hlodavce, ptactvo, koně, akvaristiku a teraristiku

E-shop - chovatelské potřeby - obojky a vodítka pro psy - hračky pro zvířata - pamlskovníky - cestovní misky.

Prodej kosmetiky pro zvířata, potřeby na údržbu srsti, poradenství

Maloobchod, prodej: - hospodářské potřeby - hnojiva, postřiky - krmiva - zahradnické potřeby - chovatelské potřeby - železářství - pracovní oděvy.

Květinářství. Prodej -řezané a hrnkové květiny, pokojové i venkovní - semena a cibuloviny - hnojiva, chemické přípravky - substráty - keramické a plastové obaly a květináče - zahrádkářské potřeby - dárkové předměty - krmiva pro domácí mazlíčky, chovatelské potřeby.