Denisa Šlechtová

Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
Naše společnost dodává stájové technologie pro rekonstruované i nově postavené hospodářské objekty. Zaměřujeme se zejména na vysoce kvalitní rošty, které jsou vhodné jak pro chov prasat, koz, ovcí, telat, drůbeže, králíků tak i do dojíren. Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte se na nás obrátit. Nabízíme kvalitu a všestranost.
AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaný prodejce vybavení pro chov domácích zvířat jako jsou slepice, králíci, holubi již od roku 1992. V sortimentu naleznete mimo jiné také krmiva, vitamíny, minerály, krmítka, napaječky nebo také pasti na hlodavce. Zboží lez objednat pohodlně přes náš e-shop nebo navštivte naši prodejně na adrese ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
Maloobchod, prodej, e-shop: -včelařské potřeby

Internetový obchod: - jezdecké potřeby

Prodej strojků OSTER Professional na vlasy pro kadeřníky, chovatele, veterináře nebo pro psí salony. Služby: - kompletní servis stříhacích strojků - broušení nůžek a nožů ke všem strojkům - kurzy stříhání psů.

Prodej potřeb pro akvaristy, chovatele a rybáře. Prodej živých zvířat, ptáků, akvarijních a jezírkových ryb, akvárií, terárií, klecí, obojků, vodítek a krmiv.

E - shop - chovatelské potřeby - krmiva pro zvířata

Ruční výroba, e-shop kožených pásků a opasků, potřeb pro psy - obojky, vodítka, náhubky, kšíry, pouzdra na zbraně, dekorační předměty z kůže, brašny, pouzdra na nože, pouzdra na telefony, obaly na knihy, měšce, opravy kožených výrobků. Výrobky i na zakázku.

Maloobchod, prodej: - chovatelské potřeby pro psy, kočky, akvaristiku a teraristiku

Velkoobchod, prodej: - sortiment pro akvaristiku, teraristiku - potřeby pro okrasná jezírka.

Maloobchod, prodej: - chovatelské potřeby - akvarijní a terarijní pomůcky - výroba akvárií/terárií

Prodej chovatelského vybavení.

Distribuce - krmivo ACANA, K 9, SPORT MIX, PRO PLAN, PROPAC, BRIT, EUKANOBA, CHICOPEE.

Internetový obchod - chovatelské potřeby Dodávka - probiotika - prostředky zubní péče

Kompletní stavební činnost - hrubé stavby - základové desky - zámková dlažba - oplocení z KB Bloku a pod., pojezdové brány s povrchovou úpravou ZN. Rodinné včelařství Najman - Hostivice - prodej medu - včel - nástaveb pro kočování - poradenská činnost.

Maloobchod, prodej, e-shop: -chovatelské potřeby

Internetový prodej, e-shop: -jezdecké potřeby -potřeby pro koně -krmivo pro psy

Prodej - svíčky Prodej - vázy - keramika Prodej - drobné nářadí Prodej - hnojiva - substráty Prodej - umělé květiny - dušičkové a vánoční vazby Prodej - zahradnické potřeby - floristické doplňky a materiál - květináče - truhlíky - misky - ...

Internetový obchod, e-shop: - chovatelské potřeby

ZOOSHOPURAN Prodej zvířat, krmiv a chovatelských potřeb. V čem se lišíme - například nabízíme volně rozvažovaná krmiva. Vybírat můžete z více jak 80 druhů, a to nejen pro psy a kočky, ale také hlodavce, ptáky nebo bazénové ryby. Od základních, až po superprémiové řady. Mnoha značek a výrobců, tuzemských i zahraničních.

Firma Plaček s.r.o. je v České Republice největším velkoobchodem s chovatelskými potřebami. Najdete ji na okraji lázeňského města Poděbrady ve velkém administrativním a skladovém areálu. Společnost Plaček s.r.o. byla založena jako rodinná firma a postupně se rozrostla v Plaček Holding SE, kterou najdete, nejen v České Republice, ale i na ...

Akvária - terária. Výroba a zařizování: - sladkovodní akvarijní komplety - terarijní komplety - mořská akvária - pravidelný servis.

E-shop, internetový obchod: -chovatelské potřeby pro psy, kočky a koně.

Sedlářství, výroba, e-shop: - jezdecké potřeby - sedla - uzdečky