Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaný prodejce vybavení pro chov domácích zvířat jako jsou slepice, králíci, holubi již od roku 1992. V sortimentu naleznete mimo jiné také krmiva, vitamíny, minerály, krmítka, napaječky nebo také pasti na hlodavce. Zboží lez objednat pohodlně přes náš e-shop nebo navštivte naši prodejně na adrese ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o.
AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
Naše společnost dodává stájové technologie pro rekonstruované i nově postavené hospodářské objekty. Zaměřujeme se zejména na vysoce kvalitní rošty, které jsou vhodné jak pro chov prasat, koz, ovcí, telat, drůbeže, králíků tak i do dojíren. Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte se na nás obrátit. Nabízíme kvalitu a všestranost.
AGR Bohemia s.r.o. - prodej a montáž kvalitních roštů
Internetový obchod s vybavením pro koně. Prodej: - vybavení pro koně i jezdce - stájové vybavení - kosmetika, krmiva, dárkových předmětů.

Nákup, export: - akvarijní ryby.

Prodej: -krmivo pro psy a kočky (granule, konzervy, varné i nevarné přílohy, různé druhy mraženého masa) -chovatelské potřeby, hračky, pamlsky -granule pro králíky, nosnice, krůty, kachny -krmení pro ptactvo a hlodavce.

Zemědělská výroba: -pěstování běžných plodin -výroba osiv. Obchodní činnost: -krmivo pro domácí mazlíčky -potřeby pro zahrádkáře -zahradní nábytek -ratanové a proutěné zboží. Zemědělské produkty: -cizrna -čirok -hořčice -hrách -kukuřice -ječmen -len -lesknice -lupina -oves -proso -řepka -slunečnice -soja -cukrovka.......

Výroba a prodej masových konzerv pro psy a kočky (zvířata v zájmových chovech) v plastových obalech. Chejn Vám nabízí přírodní kvalitu a dlouhou tradici. Vyrábíme též sušené pochoutky pro psy.

Velkoobchod: - chovatelské potřeby.

Velkoobchod: - krmiva pro psy a kočky.

Velkoobchod chovatelských potřeb: -veterinární kosmetika pro kožešinové zvířata: -šampony -kondicionéry, rozčesávače -antiparazity -šampon pro štěňata -antiparazitální přípravky.

Akvaristika. Prodej: -akvarijní rybičky -krmivo pro zvířata psi, kočky -pomůcky pro chovatele. Výkup: -akvarijní rybičky. Velkoobchod: -mražené krmení.

Jezdecké potřeby. Prodej vybavení pro: -jezdce -kováře -chovatele koní. Prodej: -krmivo pro domácí miláčky -rybářská technika (pruty). Široký sortiment, rozvoz zboží.

Vyroba: - doplňkové sušené krmivo pro psy - pochoutky pro psy Velký výběr výrobků

Prodej: -krmení pro psy a kočky.

Prodej, maloobchod: - jezdecké potřeby.

Dodáme vše v oboru chovatelské potřeby, akvaristika, teraristika, zvířata, akvária a terária. Papoušci, ptáci, akvarijní ryby, plazi, ještěry, želvy, hadi, králíci a křečci si u nás najdou více jak 10000 druhů zboží.

Internetový obchod, který se zabývá prodejem krmiv pro psy a kočky. Nabízíme světoznámé značky jako jsou například: Hill's, Purina ProPlan, Acana, Royal Canin z tuzemských značek Brit a mnoho dalších značek.

Zverimex. Prodej: -všechny živočichy povolené zákonem -veškerý sortiment pro drobné hospodářské zvířectvo -krmiva široký výběr, i mražené maso. Celoročně příjem objednávek na: -kuřice, kachny, brojlery, krůty. Výkup: -jateční králíci, objednat předem -králičí kožky -morčata (omezené množství) -zakrslí králíci Kompletní ...

Zverimex. Prodej: -zvířectvo -akvarijní ryby -terarijní zvířata hadi, ještěři, chameleoni, želvy -exotické ptactvo -exotičtí broučci -hlodavci, drobní savci křečci, myši, zakrslí králíci, činčily -krmivo pro psy, kočky, zvířata vůbec v malém i velkém balení -doplňky a příslušenství -veškeré chovatelské potřeby ...

Prodej: - okrasné ryby. Stavba: - vodní nádrže.

Internetový obchod. - chovatelské a výcvikové potřeby.

Výroba: - krmiva pro rybičky a terarijní živočichy.