Udělejte Vašim známým radost dárkovými předměty jako jsou například propisky, diáře, kalendáře, hrníčky, polštáře s potiskem, deštníky, kalkulačky, poznámkové bloky, i drobné upomínkové předměty jako otvíráky, kuřácké potřeby nebo klíčenky.

Dovoz, velkoobchod a maloobchodní prodej: - stříbro - krystal - suvenýry - stylové a autentické etnické předměty - bižuterie - nábytek - etnické oblečení - etnické hudební nástroje.

Provádíme: - balící služba. Výroba: - firemní dárky - dárkové koše - suvenýry.

Zprostředkováváme práci pro OZP v oborech náhradního plnění, prodáváme ručně řezané voskové svíce, zabýváme se výrobou a balením dárkových předmětů, kompletujeme na zakázku výrobky. Možné služby: úklidové práce, ostraha, recepce.

Internetový prodej zážitků. Nabídka zorbingu, letu balónem, skákacích bot, školy smyku, jízdy tankem i Hummerem a dalších zážitků.

Firma Sparkys s. r. o. byla založena paní Katharine Butler a panem Sebastianem Pawlowskim v roce 1998 v České republice. Firma se od samého počátku zabývá provozováním obchodů se sortimentem kvalitních hraček a dárků. V červenci téhož roku byl otevřen čtyřpatrový Dům hraček Sparkys v Havířské ulici v centru Prahy. Tento obchodní dům je do ...

Prodej širokého spektra spotřebního zboží: - butik - parfumerie - dárkové zboží. Provoz čínské restaurace.

Internetový prodej netradičních dárků pro muže, ženy i děti.

Dovoz, prodej: - značkové psací potřeby. - značkové dárkové předměty.

Nabízíme širokou škálu šperků, drahých kamenů, hodinek, provádíme čištění šperků, rytí zlata a drahých kovů. Zlato: - prsteny, řetízky, náušnice, přívěsky, brože, náramky, sady - velký výběr žlutého a bílého zlata - 14 karátů, 18 karátů - zakázková výroba - upravíme zlato dle Vašeho přání.

Výhradní zastoupení exkluzivních dárkových předmětů LEXON.

Prodej dárkových a reklamních předmětů, tiskovin, diářů, fotografií.

Výroba keramických a porcelánových výrobků pro domácnost..

Internetový obchod se sklem Prodej dekorativního a kuchyňského skla, bižuterie, svítidel, dárkového zboží a reklamních předmětů včetně zakázkové výroby.

Ruční výroba, prodej: - parafínové svíčky Výroba, odbyt, vzorkovna: Palackého č.p. 3 277 11 Neratovice - Lobkovice tel.: 602 366 808, 724 645 160

Nabízíme elektronické cigarety, brýle s kamerou, DVD hlavové opěrky do auta, laserová ukazovátka a další super elektroniku za aukční ceny. Každý týden pro Vás vybíráme sortiment elektroniky za ty nejlepší ceny.

Maloobchod, velkoobchodní prodej: - belgické pralinky - čokoládové figurky - ozdobné dózy - dekorace - porcelán.

Prodej originálních magnetů na auto, ledničku či magnetickou nástěnku. Všechny motivy nabízíme také ve formě nálepky. Nabízíme také reklamní magnety jakýchkoli velikostí. Stačí si vybrat a jednoduše online objednat!

Vyrábíme skleněné dárkové předměty, výroční kazety, vánoční ozdoby, skleněná těžítka, bižuterie, věštecké koule, víno, náboženské motivy.

Prodej: - dárkové předměty - sošky - lastury - dřevěná zvířátka Výroba šperků.

Nabídka keramiky, vonných svíček, svícnů, lamp, obrázků, hodin, kosmetiky, čajů, bylin.

Produkty: -reklamní dárky -atypické propagační předměty -netradiční tiskoviny -obaly a obalový design -zakázková výroba -konferenční a doprovodný servis -zajištění sympózií a kongresů -speciální servis pro farmaceutické společnosti -zpracování medicínských textů.

Výroba dekoračních a upomínkových předmětů.

Blíží se narozeniny někoho, kdo je Vám blízký. Chcete jej potěšit něčím netradičním a neotřelým, hledáte vhodné dárky k narozeninám? Pak Vám jistě pomůže naše nabídka a v ní speciální sortiment Dárky k narozeninám. S naším E-shopem již nebudete muset příště přemýšlet nad tím, jaké dárky k narozeninám zvolit pro své nejbližší.