Na cesty náramkové sportovní či elegantní hodinky, naopak v domácnostech anebo kancelářích skvěle poslouží nástěnné či stolní digitální i ručičkové hodiny. Správné hodinářství vždy nabízí jak prodej, tak servis všech typů malých hodinek i velkých hodin.

Velkoobchod s hodinářským zbožím. Firma ALTRO spol. s r. o. je výhradním distributorem firmy SEIKO v České a Slovenské republice. Nabídka: - náramkové hodinky SEIKO, PULSAR, LORUS, JEMIS (výrobky japonské hodinářské firmy SEIKO) - hodiny SEIKO, HERMLE - budíky TIMEMARK - náhradní díly do hodinek SEIKO, PULSAR, LORUS, JEMIS - ...

Hodinářství. Maloobchod, prodej, oprava: - hodinky - hodiny.

Distribuce, prodej, e-shop: - švýcarské hodinky zn. Swiza, Jowissa, Luminox, CX Swiss Military Watches - letecké hodinky zn. RSC Watches, DogFight.

Hodinářství: - opravy starožitných hodin - restaurování hodinových skříní. Umělecké kovářství.

Zlatnictví Iveta je obchod v Opočně, které provozuje vlastní eshop na stránkách www.zlatnictviiveta.cz. Zabýváme se prodejem zlatých, stříbrných a ocelových šperků, českých granátů, pánských, dámských a dětských hodinek.

Import, distribuce: - psací potřeby, pera - luxusní hodinky.

Prodej hodinářského a šperkařského zboží včetně doplňků.

Internetový obchod specializovaný na designové nástěnné hodiny.

Zlatnictví, hodinářství. Maloobchod, prodej: - zlato, stříbro - hodiny, hodinky. Oprava: - zlatnické, hodinářské zboží - na počkání. Služby: - čištění šperků - rytecké práce - zkouška vodotěsnosti - znalecké posudky.

Zlatnictví, hodinářství. Maloobchod, prodej: -zlato, stříbro -hodiny, hodinky. Oprava: -zlatnické, hodinářské zboží -na počkání. Služby: -čištění šperků -rytecké práce -zkouška vodotěsnosti -znalecké posudky.

Eshop, prodej: -dámské, dětské, pánské hodinky.

Opravy hodinek všech typů a značek. Autorizovaný servis pro Liberecký kraj pro hodinky značek SEIKO, FESTINA, CITIZEN, GROVANA. Komplexní servis vodotěsných hodinek. Výměna baterii v hodinkách na počkání. Prodej značkových kožených řemínků k hodinkách od firem - DI-MODELL - ZUCCOLO ROCHET - CONDOR - MARCCO. Opravy a renovace starožitných hodinek. ...

Obchod se starožitnostmi Výroba her, hraček a dětských kočárků Umělecko - řemeslné zpracování dřeva

Zlatnictví, klenotnictví. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - šperky, klenoty - briliantové, zlaté, stříbrné, ocelové: - náušnice, řetízky, náramky, přívěsky - bižuterie - hodinky od českých, italských, izraelských a německých výrobců. Zajišťujeme drobné opravy.

Služby: -pro dentální potřeby -oprava zlatých a stříbrných šperků -výkup zlata. Výroba: -zlaté šperky na zakázku. Maloobchod, prodej: -snubní prsteny.

Internetové zlatnictví s podporou kamenné prodejny v Hradci Králové prodává zlaté a stříbrné šperky - prsteny, náušnice, řetízky, náramky, brože a přívěšky. Ruční výroba, opravy zlata a stříbra, rytecké práce. Zlatnictví Kleopatra Hradec Králové, nabízí široký sortiment zlata a stříbra: zlaté šperky, stříbrné šperky, zlato, stříbro, hodinky, ...

Výhradním distributor a oficiální zástupce hodinek a šperků značky Calvin Klein pro Českou republiku. Hodinky a šperky CK jsou známe svojí kvalitou a nadčasovým designem a našli už mnoho spokojených zákazníků nejen v České Republice ale na celém světě.

Společnost Zepter International vyrábí, prodává a po celém světě distribuuje exkluzivní, vysoce kvalitní spotřební zboží formou přímého prodeje prostřednictvím svých zástupců čítajících více než 120 000 osob, a také v maloobchodních prodejnách. 19 zastoupení po celé ČR.¨A možnost nakoupit přes náš eshop. Výrobky ZEPTER MEDICAL Výrobky a ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Zprostředkování obchodu s kovy Prodej snubních prstenů na míru Šperky

Hodinář, hodinářské služby - výměna baterií a řemínků.

Výhradním distributorem kosmetických značek, šperků a hodinek pro Českou a Slovenskou republiku.